Şimdi Ara

Arkadaşlar Forza Horizon 3 akıcı çalıştaracak kadar oc lazım lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun 1366 x 768 en düşük grafik ayarlarında bile ufak takılma yapıyo bazen. lütfen bu takılmayı giderecek kadar bir oc önerebilirmisiniz ? :(

anakart: asus m5a97 le r2.0
    ekran kartı 2 gb hd7850 oc
    ram 8x2 1600 mhz ram
    işlemci amd fx6100 ( sanırım sorun bu parçada)
    işlemci fanı: xigmatek red scorpion s1283 http://www.xigmatek.com/product.php?productid=8

arkadaşlar dediğim gibi oyun bazen akıcı bazen ufak takılmalar oluyor. ama biliyorsunuz ki özellikle yarış oyunlarında bu ufak takılmalar çok can sıkabiliyor. ne yapabilirim sizce? diğer oyunlarla ilgili bir problemim yok. sadece bu oyun amaçlı olarak düşünün. bi oc ile problemimi çözebilirmiyim ?

bir diğer ihtimal sorunumu gidericek minimum masraflı bir yöntem önerebilir misiniz ?

• hocam işlemcin kötü bi işlemci değilki gayet iyi bi işlemci diğer oyunlarda durum nasıl?
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    hocam diğer oyunlarda baya iyi full hd medium seviyelerinde akıcı oynayabiliyorum. ama söz konusu forza olunca sıkıntı var :(
  • Hocam sistem yeterli bence windowsta veya parcalada bir sikinti var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RyzeTheAmazing kullanıcısına yanıt
    Hocam belki ayarları yapamadım :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    Bencede hocam sistem ultrada olmasada mediumda oynatir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence direk işlemciyle alakalı. Ben i5 6400'le Forza 6 Apex oynarken ara ara tutarsız şekilde FPS düşüyor, mesela 60'dan 56'ya veya 52'ye gibi. Nedenine baktım, ekran kartım maksimum ayarlarda bu oyunda yüzde 50 civarı çalışırken işlemcim ara ara bi anda yüzde 60'lardan 90+'ya çıkıyor ve o anlarda frame atlama oluyor. Horizon 3 Forza 6'dan daha da fazla işlemci isteyen bir oyun. Ben işlemci diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpu vcore 1,450 volta getirin
    çarpanı : 22 yapın
    4.4 ghz olur işlemci.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.