Bu tarz Konular Çok kusra bakmayın ama...Baştan Söliyim boynu bükük bi hesap istemem...Kullandığım hesabada cok reel para harcayamam...Botla kasacam...30 a kadar fln elle kasarım sorun dii...Ne kasayım...Ben Şuan için blade düşünüyorum ama daha kolay kasılabilecek ve yatmayacak bir hesap warsa bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim...saolun
Blader değil,glavier aç.
Not:ama sıktı bu konular
quote:
Orjinalden alıntı: PuniSTR
Bu tarz Konular Çok kusra bakmayın ama...Baştan Söliyim boynu bükük bi hesap istemem...Kullandığım hesabada cok reel para harcayamam...Botla kasacam...30 a kadar fln elle kasarım sorun dii...Ne kasayım...Ben Şuan için blade düşünüyorum ama daha kolay kasılabilecek ve yatmayacak bir hesap warsa bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim...saolun
S/S Nuker Aç Derim ama Yatmayan bi Char deil. Yatmasın diyosan Glavie tafsiye ederim
Forumda bu ve buna benzer gereksiz konular o kadar çoğalmaya başladıki forumu bırakan arkadaşlara hak vermeye başladım.
Saolun Beyler...Glavie vs Blade Olsa itemler aynı Blade yenmez mi? Çok başınızı ağrıttım...Tesekkurler...
Ya yeter ya...Artık bıktım bu gaia mevzusundan.Daha adı bile geçmeyen server için ne hurafeler yazıldı çizildi harbiden bıktık artık...
üste özür diledik arkadaşlar herkez buraya bişe yazmak zorunda deil...Post kasmak için konuşuyosunuz...Yazma cevap sende...Her konuya msj yazmak zorunda deilsin halla halla...