Şimdi Ara

Arkadaşlar garip bi soru ama psp 300x ve psp Go'da analog var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşalar başlıkta da söylediğim gibi biraz garip bi soru ama psp 300x serisinde ve Psp Go'da analog var mı? Varsa da sizce boyutu iyi mi? Çünkü videolara falan baktığımda hep yön tuşları ile oynuyolar fifayı

• Olmaz mi hocam tirtikli bir bolme var yon tuslarinin alttinda cok kullanisli fakat go da biraz kucuktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

Olmaz mi hocam tirtikli bir bolme var yon tuslarinin alttinda cok kullanisli fakat go da biraz kucuktur

Çok sağol arkadaşım resimlerde gözüküyo ama yandan foto olmadıgı için ne olduğunu anlayamamıştım. Sağol
  • Arkadaşım bugün aklıma geldi de ( ) Psp'de LT RT tarzı tuşlar var mı? Çünkü fifa falan oynarken onlara koşup aşırtma vb. şeyler yapabiliyoruz. Psp'de bu özellik yok mu? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 8 Kasım 2012; 7:10:24 >
  • Bilen yok mu?
  • tabii ki var fakat l2 r2 tuşları yok ama onların yokluğunu hissetmezsin
  • Teşkkürler Böyle giderse alcam bi tane
  • gençler yardım edin çıldırcam aradığım psp oyunlarını bulamadım call of duty nfs hot purshit crysis gta 4 yardımcı olun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axikralokan

gençler yardım edin çıldırcam aradığım psp oyunlarını bulamadım call of duty nfs hot purshit crysis gta 4 yardımcı olun lütfen

o oyunlar pspde yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.