Şimdi Ara

Arkadaslar Gelin Adam Gibi S3 Turk Serverı Kanka Mu Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde 7-24 olmasa bile sabah 6-7 de açılsa gece geç kapansa valla sabah kasarim die erken kalktım one offline.Artı gerçektende basilmior goblinde 3.nesil.Konmuo yukardada belirttim.Serverde player olarak tek 3.nesil kanada ben sahibim ancak onuda itemleri sen bana ver ben kanadi verim dedin.Bence goblin daha iyi.Bir an önce bunları yaparsanız güzel bir server olur.

Edit:Birde 7/24 yazıyor ancak ne iş sabahları kapalı.En yakın zamandada bir forum açarsanız güzel olur. :)
    Edit2:Server bir acilior bir kapanior ne is anlamadim.Girdim res attim ciktim kapandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 29 Aralık 2007; 11:40:02 >
  • Arkdasim Server 7/24 fakat aksam sabaha doru elektrikler kesildi burda benim sucum yok ama dun arada bir kapandi cunku spotlar ve shoplar editlendi daha kapanmicak..Serverimiz 7/24 elektrik kesikleri harci S3 kanatlarini ole yapmamamiz daha iyi oluor sizin acınızdan cunku s3 kanadı cıkmama olasılıgıda war Saygilar..
  • Birde 3. gorew /evo yazınca oluyor ama sizin 400 Lvl olmanız lasım...
  • Özür dilerim bilmeden suçladığım için.3.görevi biliyorum.Ama bence goblin olayı daha iyi olurdu.
  • sorun deiL biz zaten elestirilerle kendimizi gelistirecez goblini ayarlamaya calıscam ınsallah olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: donalt_ergun
    sorun deiL biz zaten elestirilerle kendimizi gelistirecez goblini ayarlamaya calıscam ınsallah olur

İnşallah.Birde goldenler ayarlanırsa müthiç olur.Kundum düşse.Vs.
  • kundum bilerek dusmuyor(neden diceksin) Ventlerde verilcek bisi kalmıyor Kundun +5 icindeki seyleri duzeltip atmaya bu aksam ustu baslıycaz saolun
  • hayirlı olsun Xobi sanada Gmligin hayirli olsuun ahahahahah Gm he ahahahahahaha yafs sen neyse Gecekten hayırlı olsun.
  • Peki ancak hem ayni sey cikio.Canavardanda exc dusuo.Canta ve kasa full exc.Bi setimi yapamadim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nosteam

quote:

Arkadaslar 7/24 Olan Serverımıza Sizleri bekleriz...
    exp:5000xp
    drop:%90
    Version: S3= 1.04H
    Turk oyunculara hep yardım yapılcaktır....
    Server daha yenı acıldıı ıcın fazla kısı yok ama eskısı gıbı olcaz....
    Buradan Siteye Gİrebilirsiniz=http://kanki.zapto.org

Herkese Tesekkurler...

Server da crywolf kapali bu nedenle gorev 3 alınamıyor.Birde chaos makinasında 3. tip kanat basilmiyor.İstersen bunları bi gözden gecir yoqsa server hic sarmaz..!!!

Bu arada ben sm ithemlerini bulamadim serverda sadece kanat ve staff satiliyor.Bi yerde satiliyorda ben mi goremedim????

Crywolf gateleri lorencia'ya koy bir dene bakalım barracks'a felan gidiyormu gitmiyorsa yeni versiyonlar ara o türlü olmaz server

• Goldenler 1 tnae cikmasin 10 15 tane ciksin
  • dedıklerınızı yapcam
  • quote:

dedıklerınızı yapcam

Tesekkurler herhalde bunu yapmak icin kapandi server.Cunku tam Chaos Castle deydim.
  • hayır :D bı bakıma evet ama
  • Su aksam bi olsa oyun daha da superlesecek
  • sımdı nlr htlı slrmsn
  • quote:

sımdı nlr htlı slrmsn

Af buyur
  • server hataları neler :D
  • Kundumlardan hep ayni sey cikio.Goblinde 3.nesil kanat basilmio.Blade Masterim ama hala 5 point geliyor level basi.Benim 3.nesil sm kanat hala gelmedi.
  • kanadı sokma ıse :D geLcek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.