son resimde biri korkudan altına etmiş gorunmez olmuş kacanlara dikkat edin poka basıp kayıp duşersiniz
Ya varya siz varya bu ne lem böyle işte gülme krizine tutulacam lem sizin yüzünüzden bea @ By PCCoPAt kardeş sordun mu peki onu nerden bulmuş diye bea
quote:Orjinalden alıntı: c00L1907 azuhahah Son Resim HeLe süper 1. Resimde Cok güZel adam POta basmış :P
kimin aklına geldiyse helal olsun acayip komik...adamlar sizin golem olmadıınızı anlayınca ne küfür etmişdir ama
quote:Orjinalden alıntı: mecnun13 Ya varya siz varya bu ne lem böyle işte gülme krizine tutulacam lem sizin yüzünüzden bea @ By PCCoPAt kardeş sordun mu peki onu nerden bulmuş diye bea yok be abi soramadım adamın karnı acıkmış bea
Bu eğlenceli fikri kutluyor fakat bunun gerçeklerini yapanları şiddetle kınıyoruz Az mı ex kaybettim böyleleri yüzünden
quote:Orjinalden alıntı: :::UrGanN::: Bu eğlenceli fikri kutluyor fakat bunun gerçeklerini yapanları şiddetle kınıyoruz Az mı ex kaybettim böyleleri yüzünden +1 bunların yaptığı hakketen eşek şakası şakayı yapanlar inşallah aşağıdaki abi gibi olurlarda anlarlar. (resimdeki adamı 10 dakka izledim adam bir kalkıyo bi toprağı öpüyo)