Şimdi Ara

Arkadaşlar geri bildirim yolayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma her yerde eksikleri yazmışız ama sonuçta onlar bakmaya bilir bir geri bildirim formu var ne kadar çok geri bildirim tam sürümde o kadar az hata.

Benim gördüğüm hata ve hoşuma gitmeyenler;
    *Kamera yavaşlamış.
    *Bazı yerler ingilizce olmuş.
    *DTS sound ekolayzer kalkmış.
    *Menüde klasörleme yokmuş ve yerler değiştirilemiyormuş.
    *Müziklerden istediğimiz müziği zil sesi yapamıyormuşuz.
    *Güç tasarrufu modu yokmuş.
    *Ekran görüntüsü zor alınıyor.
    *Anasayfadaki google arama kalkmıyor.
    Not kısmı ingilizce
    *Ram temizleme ve uygulam yöneticisi (en sevdiğim 2 program)Kaldırmışlar.
    *Bazı yerler ingilizce çok az teli kaparken.

Geri bildirim için forum;https://docs.google.com/forms/d/1Zdz4L-34fffH0jmUNhA-XyKj7MrZCM7nd_EghvvWWpc/viewform

• --- watsap çalışıyor ama bildirim gelmiyor watsapa girmeden yazılmışmı yazılmamışmı haberimiz olmuyor.
    ---bildirim ışığı yanıyor ama tuş kilidi yapınca yanık kalıyor bildirim ışığının sadece home tuşu yanan versiyonunu yapabilirseniz harika olur.
    ---youtubedan video izlerken ses görüntü senkronizasyon sorunu var ve görüntüde takılma donmalar oluyor bu buyuk sorun bunun kesinlikle halledilmesi lazım.
    ---ekran görüntüsü alamıyorum eskisi gayet kolay ve pratikti.
    --- sanki internet tarayıcısı biraz yavaşlamış eskisi gibi hızlı tepki vermiyor.
    ---- kilit ekrandaki camera kısayolu gitmiş oda çok pratikti geri gelirse iyi olur
    ---- tema uygulaması geri eklenirse iyi olur o çok keyif verici bir uygulamaydı istenildiğinde ek apk yuklemeden değişim yapmak iyiydi.
    --- güç tasarruf modu ve ram boşaltma gitmiş eklenirse olur
    ---- uygulamalrda gezip sonra ana ekranda tuş kilidi yaparken son girdiğimiz uygulamanın görüldüğü oluyor buda görsel olarak büyük problem
    --- titreşim zayıf hissedilmediği oluyor eğer arttırmanın yolu varsa iyi olur hatta titreşim yoğunluğunu ekran parlaklığı gibi kendimiz ayarlarsak daha iyi olur
    ---- bazı uygulamalar sd karta taşınamıyor bu sorunda 4gblıklar için önemli bir ayrıntı. birde sistem kullanım alanı ve telefon kullanım alanı olan iki farklı hafızayı birleştirme şansımız olursa daha iyi olur çünkü sosyal medya uygulamalarını yukledim sd kartada atılmayınca 400 mb boş alan kaldı

bende aynen bunları yazdım

• meliii kullanıcısına yanıt
    Bende tek son sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook uygulamasını sdkarta atabiliyormusun mesela?
  • Ram temizle programi ise yaramiyor uygulama arka planda tekrar aciliyor onun icin rootlu programlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.