Şimdi Ara

Arkadaşlar Goblin Vaultuna Girdim Ancak Gemi Kullanamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda tek başıma boş boş takılırken vault geçiti açıldı şansıma

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1491701/930b354b-ac57-4702-963a-1fca9702c995.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1491701/6f08bb2d-0b48-46f9-b8c6-daa599eb9f45.jpg

Ancak hoarder gemini kıyafetime ekleyemiyorum.Kıyafete eklemek için ne yapmam gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 25 Ekim 2014; 21:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a.ekin kullanıcısına yanıt
    Vault'a her act da, altın taşıyan goblin i öldürdüğün zaman belli bir şans ile açılan Portal ile girebilirsin. Goblin vault ROS'a özeldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazor

Vault'a her act da, altın taşıyan goblin i öldürdüğün zaman belli bir şans ile açılan Portal ile girebilirsin. Goblin vault ROS'a özeldir.

Ros'a özel ama hangi patch ile geldi?2.01 ile galiba.Yani her ros sürümünde var mı?
  • Son güncelleme ile hala devam ediyor. Pc sürümünden bahsediyorum. Diğerlerini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazor -- 10 Ekim 2014; 14:38:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolasın Ben de act 4'te goblin kesmiştim,geçit böyle çizgi filmsi çocuksu bir yere açılmıştı,unicorn atları kesmiştim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 11 Ekim 2014; 11:05:01 >
    Ben oyuna yeni basladim. 18 lvl civari denk geldi girdim oraya :) "Diablo oynuyorduk yanlis geldim galiba" dedim. O seviyeye gore bolca kazanc elde ederek cikmistim.
  • Belli seviyeden sonra golda ihtiyaç kalmıyor zaten.

• Death's breath act1'deki the weeping hollow'da düşüyor galiba.Youtube de öyle gördüm.

• Oyundaki her mob dan düşer dediğin materyal , belli bir yere yönelme . Sen oyunu akışı ile oynamaya devam et zaten +65ten sonra düşmeye baslar , gerektiği kadarını hatta fazlasını toplayacaksın oynadıkça .
  • Benim levelim 64,o yüzden bana düşmüyordu demekki.Yardımcı olduğun için sağol

• oyunun zorluğuna gore duşme ihtimali değişiyor t1ila t6 arası belli bir yeri yok düşük torment oynarsanız fazla düşmez t6 oynayınca istemediğiniz kadar olur benim çantada 3500 tane kadar kamıştı galiba baskasında kim bilir ne kadar vardır
    Her oldugunde itemlar %10 hasar gorur, hic tamir etmeden 10 kere olursen item islevini yitirir kirmizi rengine burunur ( kirilir) o sekilde item in uzerindeki stat ve ozelliklerden faydalanamazsin . Tamir edince düzelir , artı olarak her % 10 kuk hasarda yani drubility de tamir masrafı Artar.

• Anladım,teşekkürler

• Death breath 61+ elit ve sampiyonlardan duser

Durability itemin saglamligidir, 0 oldugunda itemin butun ozellikleri gider pasif olur. Npclerden repair yaparak duzelir

Goblin valut 2.1.0 yamasinda oyuna dahil oldu ve devam ediyor, goblin kestiginizde sansa bagli olarak bir portal acar ve ordaki bonuslari toplamaniza olanak saglar. Ayrica hoarder gemide oradaki bosstan temin edilir.

• Acaba bunlar ne işe yarıyor?
     Arkadaşlar Goblin Vaultuna Girdim Ancak Gemi Kullanamıyorum? Arkadaşlar Goblin Vaultuna Girdim Ancak Gemi Kullanamıyorum? Arkadaşlar Goblin Vaultuna Girdim Ancak Gemi Kullanamıyorum?

• Wirts bell staff of herding yapmak icin gereken materyallerden biri.

• Eskiden itemleri craftlamk için kullanılıyodu sat gitsin
  • Satılsa satacağım ama cannot be sold diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 19 Ekim 2014; 21:53:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ekin

Oyunda tek başıma boş boş takılırken vault geçiti açıldı şansıma

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1491701/930b354b-ac57-4702-963a-1fca9702c995.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1491701/6f08bb2d-0b48-46f9-b8c6-daa599eb9f45.jpg

Ancak hoarder gemini kıyafetime ekleyemiyorum.Kıyafete eklemek için ne yapmam gerekiyor acaba?

Gemleri sadece yüzüklere ve amulete takabilirsin. Yüzük ve ve amuletlerde soket yoksa mystic de açabilirsin soket.

• Hocam legendary gemler sadece amulet ve ringe basılıyor. Dona falan basılmıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.