Şimdi Ara

Arkadaşlar gördüğüm güzel olan her kıza aşık oluyorum napcam bu kafayla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorun büyük Gördüğüm ciddi ciddi her güzel kıza aşık oluyorum tipsiz falan da değilim ama sevgilim varken bile böyle oluyor ciddi bir problem bu niye böyle oluyor nasıl çözebilirim(seviyeli yorumlar pls)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşık olmak olmasa da bende de oluyor bu sanırım testosteron hormonundan ve sevilme ihtiyacından dolayı. Bu hormon harbiden çok güçlü. Bu enerjiyi başka yerlere yönlendirebilirsem sorunum ortadan kalkacak muhtemelen

• Knka tr de milyon tane kız var. Bunların güzellerinin karşına çıkma olasılığı sosyal medya falan %60 desek. Her birine tutulsan. Kafayı yersin. Bırak bu işleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olum aşk öyle birşey değil.Seninki abazalık hoşuna giden her kızı kafanda kuruyorsun.Bende 13 yaşında bir süre böyleydim.Çok kısa sürede atlattım.Yaşın 20 den büyükse senden birşey olmaz aşk sevgi olaylarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 14 Şubat 2022; 0:50:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick  

• Aşık olma diye birşey yok bu pompacı reflexi her gerçek erkekde var.
    Bizim doğamız tek kadına uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Şubat 2022; 11:42:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

• Adam işte adam ya

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    Kanka diyorum ya işte ramak kaldı kafayı yememe her şey elimden kayıp gidiyormuş tüm güzelleri kaybediyormuşum gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K????? K?? -- 14 Şubat 2022; 11:44:27 >
  • Hocam nasıl atlatıcaz bunu ya

• Hacı o bana da oluyor yalan yok. Ama şimdi şöyle düşün. Bir kızı iki şekilde beğenirsin. Dışı ve içi. Bazıları yok şu yok bu desede. Genelde ikisinide bulan aşk yaşıyor ve evleniyor. Şimdi sen işin birinci safhasındasın. Yani dış güzellik. Bu kızların kaşına gözüne bakıp beğeniyorsun ve aşık oluyorsun. Şimdi şöyle düşün. Tüm beğendiğin kızlar sana bakıyor ve her biriyle konuşma fırsatı yakalıyorsun. Bunların hepsinin dışı tamamdır. Lakin aralarında öyle çirkin kişilikliler çıkacak ki aklın almayacak. Ya da anlaşamayacasın, kafa dengi olmayacak. Bu durumda bir çoğu elenecek. Elde avuçta belki çok az bir sayı kalacak, belki de hiç. Senin kafaya taktığın hep birinci aşama emin ol ki sadece onlardan hoşlanıyor ve onları arzuluyorsun. Onlar ile yıllarca yaşarım ulan seviyorum diyemezsin. Ayriyeten sana günde iki öğün aç karına 31 yazıyorum.

2 öğün derdimize çare olur mu be hocam yatırın beni 31haneye verin koluma östrojen serumu tek çözümü bu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K????? K?? -- 14 Şubat 2022; 11:54:51 >
  • Ya aq okadar şey yazdım. Aydınlanırsin sandım. Takıldığın yere bak. Bir daha oku yazdıklarımı

DKSLGLŞSFLÖSÖGMSÖFÖSŞF

• Mantıklı değilmi ama bence gayet iyi açıkladım. Basit bir şekilde

Hocam erkekte 2 tane kafa vardır birine anlatırsın öbürü dinlemez

• Boşver knka sen devam et böyle. Millete taciz etme yeter

Yok la kimseyi rahatsız etmem

• aşık olma değilde farklı seyler sızınkı :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.