o kartta güzelde ben vatandan bişey almıyom daha önce başım yandı töbe ettim bide psu alıcam 550w high power yeter herhalde
vatandan alıp almaman sana kalmış başka yerden de alabilirsin psu ya gelince de bütçeni söyle güzel bişey bakalım ileriye dönük bişey alayım diyorsan 650 w olsun en az
o kartta güzelde ben vatandan bişey almıyom daha önce başım yandı töbe ettim bide psu alıcam 550w high power yeter herhalde
vatandan alıp almaman sana kalmış başka yerden de alabilirsin psu ya gelince de bütçeni söyle güzel bişey bakalım ileriye dönük bişey alayım diyorsan 650 w olsun en az
Bütcem psu için en fazla 125 tl.Bide bişey sorucam işlemcim şuan İntel pentium dual cpu 2.4 var ram 4 gb drr2 ekran kartı bi sorun cıkarırmı sence psuda alıcam iyi bitane
Abi High power 550w bütceme en uygunu bu dolar düştüğünde fiyatı tahminen 110 lira yada 105 lra yada 100 lira fln olucak zatne herkez bana high power diyo nediyosun senin verdiğin benim bütçenin fazlası ya :(
üstte kartın yorumları var benim de yeni farkettim bir ekran kartı 4850 ile ddr5 bir araya gelince performansı 4870 e ulaşan bir kart olmuş ddr3 4850 kullanıyorum memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme