Arkadaşlar şu iki bilgisayar arasında kaldım. ÖZELLİKLE sormak istediğim şey,ekran kartının hangi bilgisayarda daha iyi olduğudur.. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürederim...
ASUS N51VF: (2251TL)
CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci CPU Numarası T9550 CPU Hızı 2.66 GHz CPU Bus Hızı 1066 Mhz CPU Ön Bellek 6MB RAM Kapasitesi 4096MB RAM Tipi DDR2 HD Kapasite 500 Gb VGA RAM 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT130 Ekran Boyu(inch) 15.6 " COLOR SHINE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366*768 Optik Sürücü DVD±RW Double Layer Mobil Özellikler Ent parmak izi okuma, Kart Okuyucu, Wireless, BlueTooth, Kamera İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık (Kg) 2.8 KG
TOSHIBA A300-23J (2251TL)
CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci CPU Numarası T9550 CPU Hızı 2.66 GHz CPU Bus Hızı 1066 Mhz CPU Ön Bellek 6MB RAM Kapasitesi 4096MB RAM Tipi DDR2 HD Kapasite 400 Gb VGA RAM 512 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD 3650 Ekran Boyu(inch) 15.4 " TRUBRITE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1280*800 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık (Kg) 2.7 KG
İkiside hemen hemen aynı..Asus 15.6 Toshiba 15.4 inc bu senin için farketmezse Toshiba biraz daha önde..
Hocam, Ekran kartını sormandan dolayı notebookta oyun oynamayı düşündüğünü varsayıyorum.
Eğer öyleysede sana henüz yeni almış olduğum Samsung R522 XS08 TR modelini öneriyorum.
İşelmci P7350, ekran kartı Ati HD 4650, 4gb ram, 320 gb HDD vs.. özellikleri. Fiyatı ise sözünü ettiğin bilgisayarların tam 1.000 TL. ucuz yani 1.200 tl.
Oyun için o iki notebooktan çok daha iyi performans vereceğine emin olabilirsin. Tabi bu söylediklerim oyun içindi. Yoksa T9550 işlemci P7350 ye göre oldukça daha iyidir...
Sağolun arkadaslar ama ben oyundan ziyade 3ds max,grafik uygulamar üstünde çalışıyorum.İki pc de aynı benim için en önemli şey CPU ÖN BELLEK idi, ikisininde ''6'' o yüzden ekran kartını karsılastırıyorum.Ekran kartları karsılastırıldığında hangi pc tercih edilmeli sizce?
ekran kartına bakarsak tabiikide asus.
Direk ASUS oluyor o zaman.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme