Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HATA KİMDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bi görüşümü sölemek istiyorum.Unutmayalım ki demekrasilerde düşünceler hür ve özgürdür Şimdi biz oyuna giremiyoz dimi büyük bi çoğunluğumuz bu şekilde oyuna girmeye çalışıyor.Bununn büyük sorumlusu kim . Knight Online yöneticileri mi ? Bence şu premium denen illete para verip de bizi oyun dışı bırakanlar. Kimse premiuma para vermeseydi bu oyun paralı olur muydu. Arkadaşlar bu işe çözüm bulmak için de önerilerinizi bekliyorum. (Örn: Tüm premiumlara ölüm vb.)
    Arkadşlar benim gibi düşünüyosanız up düşünmüyosanız veya ben yanlış düşünüyosam ban hepsi kabulumdur

• kardeşim adamlar neden okadar yatırım yaptıktan sora oyunu bedava oynatsınlarki sana sen babalarının oğlumusun veya ben.Tabiki para kazancak adam.Sende olsan aynı şeyi yapardın eminim.Sonuçta ekmek parası bu ve bu adamlarda onu bi şekilde kazanmak zorunda.

He belki sen olsan biraz vicdanlı davranıp,biraz allahtan korkup login i birazdaha insaflı yapardın ama bunlar yapmamış napalım.Gavur adamlar işte.
  • Cok dogru Adamlar Insafsız :( IIIHilaryIII)
  • ewt ya adamlar insafsız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

kardeşim adamlar neden okadar yatırım yaptıktan sora oyunu bedava oynatsınlarki sana sen babalarının oğlumusun veya ben.Tabiki para kazancak adam.Sende olsan aynı şeyi yapardın eminim.Sonuçta ekmek parası bu ve bu adamlarda onu bi şekilde kazanmak zorunda.

He belki sen olsan biraz vicdanlı davranıp,biraz allahtan korkup login i birazdaha insaflı yapardın ama bunlar yapmamış napalım.Gavur adamlar işte.

ama oyun Free2Play yani parasız olması lazım pre. alanlar ayrıcalıklı tamam ama pre almayanlara bu kadarı da olmaz
  • saçma eğer biz premium almazsak oyun biter adamların tek gelir kapısı orası ama gider leri çok fazla.
  • bende pre yok ama 5 kere deniyom giriyo ne iştir demekki ballıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.