Şimdi Ara

Arkadaşlar hele bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 19 adet tercih yaptım ama ya Sakarya İktisat, ya Bilecik Kamu gelicek. Üniversiteler hakkında bilgi verir misiniz.Ayrıca KPSS-Ortaöğretime de gireceğim. İ.Ö okuyup memurlukta yapmayı düşünüyorum.Sebebi ise içimdeki artık yük olmama arzusu. Hem bu konuda yardımınıza muhtacım hem de şu üniversiteler nasıldır, yerleri nasıldır yurtları ne durumdadır ev mi tutsak daha iyidir ? Biliyorum çok oldu ama cevaplayacağınızı umuyor hepinize teşekkür ediyorum..

• a.s , sakaryada 2 sene işletme okuyup bu sene bıraktım , sakarya kampüsü esentepede büyük fena değil ,dağın başında kışık çok soğuk oluyor , insanından hayır gelmez , en kötü yurtlar 3500- 3750 TL den başlıyor , 5 bin e kadar gidiyor , apart fiyatları aylık 750, 850 TL ve daha üstü olanda var(herşey dahil elektrik su vs. ) , 3-5 kişi eve çıkabiliyorsan eve çık daha -ucuza gelir kiralar 3+1 ler 500 tl falan bu civarlarda , kyk yurtları var kampüse otobüsle 2 dk , ülkücü çoktur kyk yurdunda, , çark caddesi denilen yer harici birşey yoktur sakaryada, apaçi çoktur , yüzde 80 i apaçidir, sıkıcıdır sakarya hiçbirişey yoktur ,eğitim kalitesi LİSE den farkssızdır, İBF nin kantini en iyi ortamdır saü'de , hocalardan yana beklektini düşük tut , diğer sorularının cevabını bilmiyorum kardeşim hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

a.s , sakaryada 2 sene işletme okuyup bu sene bıraktım , sakarya kampüsü esentepede büyük fena değil ,dağın başında kışık çok soğuk oluyor , insanından hayır gelmez , en kötü yurtlar 3500- 3750 TL den başlıyor , 5 bin e kadar gidiyor , apart fiyatları aylık 750, 850 TL ve daha üstü olanda var(herşey dahil elektrik su vs. ) , 3-5 kişi eve çıkabiliyorsan eve çık daha -ucuza gelir kiralar 3+1 ler 500 tl falan bu civarlarda , kyk yurtları var kampüse otobüsle 2 dk , ülkücü çoktur kyk yurdunda, , çark caddesi denilen yer harici birşey yoktur sakaryada, apaçi çoktur , yüzde 80 i apaçidir, sıkıcıdır sakarya hiçbirişey yoktur ,eğitim kalitesi LİSE den farkssızdır, İBF nin kantini en iyi ortamdır saü'de , hocalardan yana beklektini düşük tut , diğer sorularının cevabını bilmiyorum kardeşim hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim abicim Allah razı olsun. Ortamlarını bilemeden tercih yaptık. Daha doğrusu kararsızdım ve puanda düşük gelince mecburen marmara bölgesindeki illerden seçtim. KPSS tek kurtuluş yani.Siyaseti hiç sevmem, hatta nefret ederim. O sebepten yurt konusu sıkıntı. İnşallah KPSS'yi kazanırım da rahat rahat eve çıkarım. Tekrar teşekkür ediyorum bu söylediklerin bir fikir oluşturdu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.