Şimdi Ara

arkadaşlar hoparlör için yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hb aracımın orjinal 2 klonu patladı. orjinal yeri 16cm. ön kapıda 2 arka kapıda 2 tane var. bunları değiştiricem. teyibim blaupunkt.

http://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-g-1702i-170-watt-hoparlor/productDetails.aspx?categoryid=26090&productid=otayttsg1702i

ilk baktığım klonlar bunlar. fakat bunların üzerinde tweeter var. arabamın orjinalinde ön kaplarda tweeter mevcut. alıcağım 4 hoparlörlerdede tweeter olucak tiz fazla gelirmi?

http://www.hepsiburada.com/pioneer-ta-g-1701i-170-watt-hoparlor/productDetails.aspx?categoryid=26090&productid=otayttag1701i

birde bu hoparlörler var hangilerini tercih etmeliyim.

• tsg 1701 full range hoparlördür bas seslere 1702 ye nazaran daha yakındır. Ancak pioneer teyipler zaten uçuk derecede tiz ses vermiyor 1702 coaxial hoparlörünü alman sorun olmaz. yalnız1702 den bas sesler vermesini hiç bekleme
  • fakat benim teyp plaupunkt. tizler ii çıkıyo. bu hoparlörden 4 adet takıcam. genelde baslı dinliyorum. senin verdiğin bilgilere göre 1701 taksam ii olurmu. cevapladığın için çok saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuna_dzc

fakat benim teyp plaupunkt. tizler ii çıkıyo. bu hoparlörden 4 adet takıcam. genelde baslı dinliyorum. senin verdiğin bilgilere göre 1701 taksam ii olurmu. cevapladığın için çok saol.

o zaman 1701 almak daha uygun sizin için
  • anladığım kadarıyla 2 hoparlör arasında bas tiz farkı var yanlış anlamadıysam dimi? wattları aynı çünkü.

yada arkaları 1702, önleri 1701 yapsam olurmu
  • cvp veren yokmuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuna_dzc

anladığım kadarıyla 2 hoparlör arasında bas tiz farkı var yanlış anlamadıysam dimi? wattları aynı çünkü.

yada arkaları 1702, önleri 1701 yapsam olurmu

aslında tam tersi olmalı bas sesleri veren hoparlörler arkada kalmalıdır
  • arkadaki hoparlörler kapıların alt kısmında olduğu için çok net ses duyulmuyor. önlerde ise ses gayet güzel ses verebiliyor. şuan orjinal hoparlörleri var. 4 hoparlörde aynı fakat önlerden daha ii ses çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.