ilk baktığım klonlar bunlar. fakat bunların üzerinde tweeter var. arabamın orjinalinde ön kaplarda tweeter mevcut. alıcağım 4 hoparlörlerdede tweeter olucak tiz fazla gelirmi?
birde bu hoparlörler var hangilerini tercih etmeliyim.
tsg 1701 full range hoparlördür bas seslere 1702 ye nazaran daha yakındır. Ancak pioneer teyipler zaten uçuk derecede tiz ses vermiyor 1702 coaxial hoparlörünü alman sorun olmaz. yalnız1702 den bas sesler vermesini hiç bekleme
fakat benim teyp plaupunkt. tizler ii çıkıyo. bu hoparlörden 4 adet takıcam. genelde baslı dinliyorum. senin verdiğin bilgilere göre 1701 taksam ii olurmu. cevapladığın için çok saol.
quote:
Orjinalden alıntı: tuna_dzc
fakat benim teyp plaupunkt. tizler ii çıkıyo. bu hoparlörden 4 adet takıcam. genelde baslı dinliyorum. senin verdiğin bilgilere göre 1701 taksam ii olurmu. cevapladığın için çok saol.
o zaman 1701 almak daha uygun sizin için
anladığım kadarıyla 2 hoparlör arasında bas tiz farkı var yanlış anlamadıysam dimi? wattları aynı çünkü.
yada arkaları 1702, önleri 1701 yapsam olurmu
cvp veren yokmuu
quote:
Orjinalden alıntı: tuna_dzc
anladığım kadarıyla 2 hoparlör arasında bas tiz farkı var yanlış anlamadıysam dimi? wattları aynı çünkü.
yada arkaları 1702, önleri 1701 yapsam olurmu
aslında tam tersi olmalı bas sesleri veren hoparlörler arkada kalmalıdır
arkadaki hoparlörler kapıların alt kısmında olduğu için çok net ses duyulmuyor. önlerde ise ses gayet güzel ses verebiliyor. şuan orjinal hoparlörleri var. 4 hoparlörde aynı fakat önlerden daha ii ses çıkıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme