quote:Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domatesGalatasaray hukuk mu Erzurum hukuk mu özel hukuk mu?bende gelir diye düşünüyorum benim ygs5 54k mat 28 geo 9 edb 43 coğrafya 15 istanbul hukuk i.ö veya marmara hukuk i.ö gelir mi sizce
hellhunter66 H kullanıcısına yanıt Zor gözüküyor. Coğrafya düşük mat düşük edb düşük. +5 yapan arkadaşım istanbul istiyor o banko. Ama bursa falan olabilir
quote:Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domatesZor gözüküyor. Coğrafya düşük mat düşük edb düşük. +5 yapan arkadaşım istanbul istiyor o banko. Ama bursa falan olabilirdevlette herhangi bir hukuk gelir mi yardım edin ygs5:65k mat:23 geo:5 edb:38.5 coğrafya 10
quote:Orijinalden alıntı: irem.96 devlette herhangi bir hukuk gelir mi yardım edin ygs5:65k mat:23 geo:5 edb:38.5 coğrafya 10 Gelmez, eğer gelirsede eğitim sisteminin Allah belasını versin
quote:Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domatesZor gözüküyor. Coğrafya düşük mat düşük edb düşük. +5 yapan arkadaşım istanbul istiyor o banko. Ama bursa falan olabilireyvallah hocam sağlık olsun istanbul harici işime yaramaz benim
hellhunter66 H kullanıcısına yanıt Ben de orayı istediğim için bu kadar net konuşabiliyorum ama belli de olmaz.
quote:Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domatesBen de orayı istediğim için bu kadar net konuşabiliyorum ama belli de olmaz.sıralaması kaç bursanın en azından marmara i.ö olsaydı iydi
quote:Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domatesBen de orayı istediğim için bu kadar net konuşabiliyorum ama belli de olmaz.ygs 5 120 k da puan kaç kardeşim ?
quote:Orijinalden alıntı: Emirttygs 5 120 k da puan kaç kardeşim ?Alıntıları Göster Ygs 5:147 bin Mat:30 Geo:3 Edebiyat:46 Coğrafya:17 Okul 45 veriyor ne diyorsunuz hukuk sansım var mı?