Şimdi Ara

arkadaslar imdat..anakart islemci????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar anakartim eski, islemcim core2duo e8200..ekran kartim gtx650 ti fakat islemcimin yetmedigi oyunlarda kartin iyi olmasi hicbir ise yaramiyor..(crysis 3, hatta pes 14 de bile) (battlefield 3 de hibir sorun yok..onda islemci yetiyor galiba)
    bu yuzden asus p8 b75 anakartini aldimhttp://www.asus.com/tr/Motherboards/P8B75M/
    simdi bilgisayari tv ye baglamadan kucuk monitorumde fazla yuksek couzunurluklere cikmadan oyun amacli kullaniyorum
    simdi aklimdaki sorulari siralayim
    1- hangi islemci? intel core i5 3470 dusundum iyimidir?
    2-yeni islemcilerde icinde ekran karti var galiba benim harici ekran kartim calisirmi?
    3-asusun sitesine baktigimda ankartim dusundugum islemciyi destekledigni fakat yeni bios un yuklenmesi gerektigi yaziyor.. yeni islemciyi tanimassa, bilgisayar acilmadan bios update nasil yaparm ki
    4-ekran karti degisikliginde oldugu anakart degisikligindede isletim sistemim ayni biraktigim sekilde acilacakmi? yoksa yeniden windows yuklemem gerekecekmi?
    simdiden tesekkurler arkadaslar.. umarim cok sacma sorular sormadim teknolojiyi takip etmek gercekden zor

• cribbins cok tesekkurler..ozman islemci olrk i5 3470 sipari ediyorum.. umarim gtx650ti ile uyumlu bir ikili olurlar
    geriye anakartin bu islemciyi desteklemesi icin bios update gerekir ise onu nasi yapacagmi ogrenmek kaldi.. bu konuda fikri olan varmi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memx

cribbins cok tesekkurler..ozman islemci olrk i5 3470 sipari ediyorum.. umarim gtx650ti ile uyumlu bir ikili olurlar
    geriye anakartin bu islemciyi desteklemesi icin bios update gerekir ise onu nasi yapacagmi ogrenmek kaldi.. bu konuda fikri olan varmi arkadaslar?

Asus'un ez update var bios'ta. Onu kullanarak yapabilirsin. Tabi önce sitesinden bios dosyasını indirip bir usb belleğe atmalısın.
  • 500lira 3470 vereceğine 600-620lira 3570k ver baride overclock vs yap , gerçi muhtemelen yok ben yapmam bişe bu yeter olacaktır cvp ama olsun yazayım ben :)
  • super bir ozellik..kutusunda ona benzer bisey okudum ama dikkat etmemistim.. islemciyi tanimassa bios acilacaktir.. ordan update yaparim ..onceden yeni bios u usb ye yukleyim ozaman.. birde anakart degisdigim icin format atmam gerekecekmi?? oyunlar save leri falan bir suru dosya var sonucta
  • converve tahmininde cok yaklastin ama benim durum biraz farkli :)) .. ben kibristayim.. burda cok fazla secenegmiz yok.. o yuzde 3470 iyimi diye sordum.. ama bulursam ve fiyat farki 100 tl ise mutlaka onerdigini alacagim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8320 icin anakart !!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.