Şimdi Ara

arkadaşlar indirme programı önerirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pablo_76

saçmalamayın ya bi kullanın arkadaşlar ya tutturmuşsunuz flas flas flas diye milleti yanlış yönlendirmeyin çok popüler ve ücretsiz olduğu için öyle diyeceksiniz tabii...

Flashget ücretsiz değildir.Kullanma karşılığında bir reklam banner'ı koyar üste ve en can sıkıcı yönü de budur.Ancak satın aldığınızda kalkar.(Mecburen gerekli müdahale gereklidir.)

Bu kadar insanın flashget'i tavsiye etmesinin nedeni bu yazılımın kendisini kanıtlamış olmasıdır.
    Bir download yazılımını üstün kılan şey sadece indirme hızı değil,getirdiği ekstra özelliklerdir.

Ben bahsettiğin Internet Download Manager'ı daha önce denemiştim ve açıkçası hiçbir üstünlüğünü görmediğim için kaldırmıştım.
    Fakat epey övdüğünü görünce belki yeni özellikler eklenmiştir diyerek yeniden kurup denedim.
    Full sürümünü kurdum.

Download hızı bakımından hattım neye izin veriyorsa onu kullanıyor yani optimal hızı yakalıyor.Bu açıdan gayet iyi ama Flashget'in de aynı hızı çok rahat yakaladığını düşünürsek bu bir üstünlük değil.

Benim çok önem verdiğim bir konu olan dosyaları parçalama özelliğine baktım ve parçalama işlemini kendisinin yaptığını,el ile ayarlama yapılamadığını,üstelik 15 soket ayrılmasına rağmen sadece 7 veya 8 ayrı parçaya ayırdığını gördüm.
    Flashget ise hem el ile ayarlamaya hem de bir eklenti sayesinde 100'e kadar parçalamaya izin veriyor.Bu ise çok büyük dosyaların optimal hızda inmesini sağlıyor.Sayısız 700 MB'lık dosya indiren birisi olarak,internet hattımın izin verdiği en yüksek hız değerini bu 100'e ayırma işlemi sayesinde maksimum kullandığımı söyleyebilirim.Gerçi bu 100 değeri aslında çok fazla,30 parça bile yetiyor.Üstelik indirme sırasında da bu parçaları istediğiniz gibi artırıp azaltabiliyorsunuz.

Bir diğer konu görsellik.Bu konuda da fena halde çuvallıyor,Flashget'in indirme durumunu,parça sayısını grafiksel olarak göstermesi benim en çok hoşuma giden özelliklerinden birisi.
    Bu konuda da hiçbir artısı olmadığı gibi,eksiği bile var.

İstatistikleri tutma açısından da çok kötü.Hiçbir istatistiksel bilgiye ulaşamıyorum.Sadece indirilen url,dosya boyutu,indirme saati gibi standart bilgileri veriyor.Oysa Flashget ile indirme yaparken server bilgileri ve daha birçok bilgi en ince detayına kadar veriliyor ve indirme sonrasında ortalama indirme hızı ve toplam indirme süresine varana kadar tüm bilgileri listeliyor.

Alternatif sunucularda arama yani Yansıma özelliği yok.

Site gezgini gibi Flashget'in mükemmel bir özelliği de yok.

Toplu indirmelerde ise Flashget'in sunduğu seçeneklerin yanından bile geçemiyor.

Hız açısından yaptığım testlerde hiçbir üstünlüğünü veya eksiğini görmediğim için diğer özelliklere bakmam gerektiğini düşünerek hepsini inceledim ama hiçbir artı özellik göremedim.

Bu arada gösterdiği hız değerleri,ortalama değer olmadığı için tam bir fiyasko.Çünkü anlık değerler gösteriliyor ve 256 hatta sahip olsanız bile 35 gibi abuk değerleri bile görebiliyorsunuz.Millette bunu hızı artırıyor olarak algılıyor.Oysa indirme süresini hesapladığımda ne eksik ne fazla tam olması gerektiği gibi çıktı değerler.

Kısacası insanları saçmalamakla suçlarken ayağın biraz yere bassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 25 Ekim 2005, 19:54:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: The Punisher Short

walla ben flashget kullanıyodum sonra dap sonra ıda derken... açıkcası bana bi indirme programı önerirmisiniz???

Flashget'i neden bıraktın ki?
  • flashget demeem gerek yok artık. yukarı bak
  • Dostum sana GetRight 5.2b diyeceğim.Ben kullanıyorum.Ayarlarından biraz anlarsan eğer indirdiğin dosyaları özelliklerine göre(zip,doc,mp3 gibi)tasnif edip tespit edeceğin klasörlere indiriyor.
  • Uzun suredir mass downloader kullanıyorum.
    indirecegin dosyayi istedigin kadar parcaya bolmene izin veriyor. olaki parcalardan biri yarim kalirsa bastan baslatabiliyorsun... turkce destegi de var. yalniz 30 gunden fazla kullanabilmek icin müdehale gerekiyor...
  • walla o kadar uzun uzadıya gerek yoktu anlatmana ayağım yere basıyor olmasa yazmadım sadece download yapmak için kullanacaksanız idm ama yok ben özellik hastasıyım derseniz bir şey diyemem bu konuda yazacaklarım bu kadar.
  • Download Express
    deneyin, bana dua edeceksiniz
  • feylesof abi yazılım ile engiiiinnnn bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler
  • Flashget iyidir, yıllardır severek ailecek kullanırız...
  • bu kadar yazıdan sonra sen artık çoktan flashget'i kurmuşsundur ama

ben genede söyliyeyim tabiki flashget

kurmadıysanda hiç düşünme tıkla :http://www.inndir.com/program.php?id=48

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.