Şimdi Ara

arkadaşlar iphone 5 ten xperia z ye geçmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emreaydin93

quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lurid Aura

quote:

her yorumunuz benim için önemlidir arkadaşlar.konu güncel

Ben de sana Xperia Z'ye geçmemen konusunda tavsiyede bulunacağım. Telefonun ekranı gerçekten kötü. Aşağıdaki videolar sana fikir verecektir.

Real Racing 3 Karşılaştırması

GTA III Karşılaştırması

Bunun yanında birkaç tane daha kötü yanı var:

-Telefonun ses çıkışı telefonun sağ tarafında yer alıyor ve hem normal kullanımda hem de oyun oynarken elin ses çıkışını kapatıyor.

-Telefonda kapasitif tuşlar yerine sanal tuşlar yer alıyor ve bu tuşlar özellikle oyunlarda çok kötü duruyor. Bunu zaten yukarıdaki videolarda da göreceksin.

-Telefonun donanımı şu an Türkiye'de 1200-1300 TL'ye bulunan ve geçen senenin telefonu olan Nexus 4'ün donanımı ile birebir aynı . Öbür yandan hem HTC One'da hem Galaxy S4'te çok daha iyi donanımlar yer alıyor.

bişe sorucam.şimdi sony xperia honami,togari,zr gibi modelleri XZ den sonra çıkardı ya da çıkaracak.

Ben şu an iphone kullanıyorum gerçekten apple kullanıcısının arkasında duruyor.

sony kullanıcısının arkasında durur mu?XZ yi günceller mi?

Bak güzel kardeşim hatta istersen yeminde ederim sony taraftarlığı için söylemediğime.

Ben 3 haftadır xperia z kullanıyorum, Atılan tüm çamurları telefonu aldıktan 2 saat sonra unutuyosun ve telefona resmen bağlanıyosun. samsung daha soğrusu amoled'li çoğu telefonda bizzat test ettim xperia z doğal rengi gözle gördüğümüz rengi veriyor, Amoledler ise reng tonu yükseltilmiş gibi gösteriyor.. Sence doğal rengin arttırılması mı iyi doğal renk mi iyi ?

Hiç düşünme direk al xperia z yi bende note 2 den xperia z ye geçiş yaptım aşırı derecede memnunum telefonumdan.. eline aldığın zaman telefonun verdiği hazzı zevki havayı vs hiç bir telefon vermiyor.

Oynadığım en ağır oyunlarda bile kastığına şahit olmadım google play'deki ücretli tüm oyunları indirdim diyebilirim. Apk ve sd'sini buldum almadım parayla gerçi.. neyse sana son sözüm telefonu git al bana teşekkür ediceksin. Kimseyi takma sen bende aşırı taktım ve hepsi boşunaymış. Xperia z yi kötüleyenlerin hepsinnin xperia z kullanıcı kulübünde ne işi var sanıyosun? kıskanıyolar

GİT AL KANKA İNAN BANA

kanka senin yaptığının aynısını ben iphone 5 için yaptımpişman mıyım tabii ki hayır.o kadar eleştirildi;yamulma var,soyulma var,wifi çekmiyor,ölü piksel bla bla bla...aldım hiçbiri olmadı o kadar atılan çamur da havada kaldı.şimdi diyeceksin neden satıyosun iphone 5 i;sony den dolayı...yahu adamların ürünlerinden playstation,walkman ve sonyericsson w810i yi kullandım hepsinde de bi sorun KESİNLİKLE yaşamadım.Telefonu görünce sadece bu benim olsun istiyorum dedim.Vallahi imkanım olsa hem iphone hem Z yi kullanırım ama olmuyor işte...

helal öpüyorum alnından

• İphone 5'ten oval leğen s4'emi sorunlu htc one'a mi yoksa nerdeyse 6 ay once cikms eski nesil bi xperia z ye mi gececeksin ?

2. 3. Parti htc one veya sony honami bekle en azindan degsin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda çizilmeler karşı çok şey olduğundan parmak izi sorunu çokmuş diye duydum. ZR Modelini bekleyebilirsin veya SP çıkacak ben SP'yi bekliyorum fiyatı fazla olmazsa almayı da düşünüyorum. Parmak izi dışında pek sorun çıkmaz bence. iPhone her sene aynı telefonları çıkartıyor. Hiç bir özellik değiştiğini düşünmüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnr67

Benim fikrim iPhone'de kalman yönünde.Xperia Arc kullanıcısı olarak söylüyorum.Telefon 2011'de amiral gemisiydi.Ve sadece 1 güncelleme geldi oda Android 4.0.4 e güncelledi.Ondan sonrası hiç yok.Yani Z aldıktan 1 sene sonra güncelleme verecekleri bile şaibeli.Kasma konusuna gelirsek Android olduğu için bi süre sonra performans azalıyor.Benim telefonda rehber menü vs. aklına ne gelirse alayı kasıyor açıkçası telefonu söverek kullanıyorum.Biran önce iPhone almak istiyorum bende.Marketin kalitesine , stabilliğine , menü sadeliğine (androidde hayvan gibi karışık ve kalabalık) hayranım.Sonuç olarak olduğun yerde dur diyorum

Şunuda göze alsak iyi olur şimdi telefon yeni çıktığı için herkez en iyi performansını kullanıyor benim telefonumda öyleydi ileride bu performans bir hayli azalacak kasmalar başlayacak.Tabi benim telefonla Z arasında işletim sistemi farkı var.Ve son olarak SONY bu telefonun üstüne baya bi telefon çıkaracaktır örneğin ZR buda telefonun değerinin düşmesine neden olacaktır.Yani şimdi 1800 versen 5 ay sonra 1100 e zor satarsın.Ama iPhone 2. elde çok az zarar ediyor hatta telefonu satıp az bişey ekleyerek bi üst modelini bile alabiliyorsunuz.

Sen onbellekleri bir kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Benim fikrim iPhone'de kalman yönünde.Xperia Arc kullanıcısı olarak söylüyorum.Telefon 2011'de amiral gemisiydi.Ve sadece 1 güncelleme geldi oda Android 4.0.4 e güncelledi.Ondan sonrası hiç yok.Yani Z aldıktan 1 sene sonra güncelleme verecekleri bile şaibeli.Kasma konusuna gelirsek Android olduğu için bi süre sonra performans azalıyor.Benim telefonda rehber menü vs. aklına ne gelirse alayı kasıyor açıkçası telefonu söverek kullanıyorum.Biran önce iPhone almak istiyorum bende.Marketin kalitesine , stabilliğine , menü sadeliğine (androidde hayvan gibi karışık ve kalabalık) hayranım.Sonuç olarak olduğun yerde dur diyorum

Şunuda göze alsak iyi olur şimdi telefon yeni çıktığı için herkez en iyi performansını kullanıyor benim telefonumda öyleydi ileride bu performans bir hayli azalacak kasmalar başlayacak.Tabi benim telefonla Z arasında işletim sistemi farkı var.Ve son olarak SONY bu telefonun üstüne baya bi telefon çıkaracaktır örneğin ZR buda telefonun değerinin düşmesine neden olacaktır.Yani şimdi 1800 versen 5 ay sonra 1100 e zor satarsın.Ama iPhone 2. elde çok az zarar ediyor hatta telefonu satıp az bişey ekleyerek bi üst modelini bile alabiliyorsunuz.

Nasıl yapabilirim?Bir fikrin varmı gerçekten çok sıkıntılı telefonum.Onbellek temizleyici bir sürü program ındırdım kurdum ama maalesef sonu yine hüsran.

• Tavsiyem değiştirme. Ekranı kasması falan hicbir sıkıntısı yok fakat ben pişman oldum şimdi iphone5 verseler değiştirirdim
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yapabilirim?Bir fikrin varmı gerçekten çok sıkıntılı telefonum.Onbellek temizleyici bir sürü program ındırdım kurdum ama maalesef sonu yine hüsran.

Dostum uygulama ayarlarından tek tek önbellekleri temizleyebilirsin.

Facebook,twitter,instagram vs en çok önblelek yapanlar bir de harita vs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum uygulama ayarlarından tek tek önbellekleri temizleyebilirsin.

Facebook,twitter,instagram vs en çok önblelek yapanlar bir de harita vs.

Öneri için teşeşkkürler.Fakat telefon hala aynı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.