Şimdi Ara

arkadaşlar iriver clixi nerden bulabilirim lütfen yardım edin benim için çok önmli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir iriver clix 4 gb arıyorum gitti gidiyordan buldum ama ne kadar güvenli bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar çaresiz durumdayım çarşambaya kadar elimde olması gerekiyo yardımlarınızı bekliyorum

• arkadaşlar bi yardım edin nolur yaw
  • Elimde aşağıdaki Meizunun 8 gb lik modeli var acilse :) 350 YTL de fiyat iriver kadar kalitelidir özellikle ses ve video özellikleri gercekten guzel neyse sen şu linki bir incele arkadasım uyarsa ve istanbuldaysan önce gör ürünü sonra al ben güveniyorum ve satış yaptığım arkadaşlar memnuniyetlerini dile getirmişler

LİNK

http://forum.donanimhaber.com/m_12449256/tm.htm

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet2222

uzun süredir iriver clix 4 gb arıyorum gitti gidiyordan buldum ama ne kadar güvenli bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar çaresiz durumdayım çarşambaya kadar elimde olması gerekiyo yardımlarınızı bekliyorum

hangi şehirde yaşıyosun hocam? şehrini söylersen belki aynı şehirde yaşayanlar sana yardımcı olabilir...
  • istanbuldan gettitirebilirim dayım bu aralar bakıyo elinde olan varsa söylesin nolur bulabileceim bi yer varsa soyleyin almam lazım......
  • Arkadaş istersen sıfır kutusunda cowon d2 2gb var 345 ytl hafıza kartıyla hafızasını arttırabilirsindehttp://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=281410 buradan bak ürün pazartesi geldi
  • clix i mecburen gittigidiyor dan alıcaksın çünkü türkiye distribütörü kont bilgisayar iriver ı bıraktığı için piyasada garantili ürün bulmak imkansız hale geldi. gg de dumankaya isimli satıcı iriver ın baya bi ürününü satmıştı.. çarşamba elinde olması lazım demişsin, umarım uygun şartlarda bulup ürününe ulaşabilmişsindir. şimdiden gülegüle kullanmanı dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.