biz kestik arkadaşlar suan accecricted g2 yiz g1 olunca felankora gidicez chacterde clan bölümünü acınca clan pointsde clan point conversion yazıor bu ne acaba ? saved clan cont u biliyorumda clan point conversion ne acaba ?? ben birr üst gradeye geçmek için kaç np istiyor onu sölüyor snaıyordum öle degil tam 540k np war g2 yiz 111 li bişi yazıo orda oysaki 720k np sonra g1 olucaz açıklama lütfenn !!
ewet arkadaşlar soru açık clan point conversion nedir ?
Bir ss koyarsan daha rahat yorum yapacağım. Ne kadar np istediğini anlamamıştık bizde sadece clan pointse tıkladığında üst tarafta klana bağışlanan npnin toplamı 2. satırda ne kadar np vermek istiyorsan yazılacak bir bölüm onun altında da ortalama np görünüyor. Grade atlatmak için o en alttaki bölümün yeterli olması gerekiyor.yani ortalama 30 k ise en alttaki bölüm pelerin yaratığına giderken girdiğimiz vendorda onu yazar bir grdae yükselmek için gereken sayı. Ama sen genede bir ss koy yardımcı olalım hemen...
suan wirüs taraması yapıyorum pass deişip ss koyucam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme