Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İŞTE LORD_TYRANUS UN SCREENSHOT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
40.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CAFE DEĞİŞMEK ZORUNDA KALDIM KE OLAN Bİ KAFEYE GELDİM
    İYİ NİYETİMİN HAKKI BU DEĞİLDİ ÖZÜR BORÇLUSUNUZ.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus

CAFE DEĞİŞMEK ZORUNDA KALDIM KE OLAN Bİ KAFEYE GELDİM
    İYİ NİYETİMİN HAKKI BU DEĞİLDİ ÖZÜR BORÇLUSUNUZ.

iyi ama onceki topice koy
  • önceki topic iptal oldu artık biri şikayet mi etti
    bilmiyorum
  • sonu çok güzel yaa forumdonanımhaber sutunuzmu.......fln fln sen hangi serwerdesin ???
  • guzel char
  • 80 lvl açılınca ilk 80 de ben olucam büyük ihtimal.4 gözle bekliyorum.Bu arada hangi konuda olursa olsun birbirimize yardımcı olmak temennimdir
  • bu char arestemı kardes ve uzerındekılerıde gostersene bı baska zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel ispat fazla konuşan'da yok
  • Aga altada donanım haber kurdunuz kaldınız mı yazmışsın zaten biz sizlere inanıyoruz tabii yalan sölemezseniz sanki benim ıvı 80 diyince herkes sana msj mı atcak ben mesela ıvı mı saklamam hiç vala şekilden şekile girdim bu topicde bunlarda şekiller işte

• Hadi ordan inanmıyanlar vardı
  • DOSTUM HAKKATEN HELAL OLSUN ! BN İLK RESİMDE SANA İNANMAMIŞTIM AMA ÇOK PİS ... ETTİN BENİ :) ARESTE YARDMLARINI BEKLERİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 11 Şubat 2006 22:53:55 >
  • be hala inanmıyorum inventoru yi ac ve şimdi bize SS yolla bakam bu bir cocuk bence cafedeki bi abisinin charını almıs abi böle böle yaz demiş burayada koymus bence... EvEt beklıyorum...
  • bu char seninse üstündekilerini çıkarıp foto çekip buraya koysana? ben hala inanamıyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoM_X -- 9 Şubat 2006 23:19:32 >
  • ya ben açamadım biri şunu buraya büyük olarak koysun
  • la adama açın bakem ne var diye deyin ne adamı kızdırıyonuz alla alla ne var yani 70 olmuşsa 200 tane 70 adam var nerdeyse yane(biri de ben olsaydım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devil_is_Magic

la adama açın bakem ne var diye deyin ne adamı kızdırıyonuz alla alla ne var yani 70 olmuşsa 200 tane 70 adam var nerdeyse yane(biri de ben olsaydım)

ilk açtığı topicleri okusaydın böle demezdin pek çocukcaydı bide ilk mesaj ben lvl 70 im gelin pelerin görevinde yardım edin deyince inanmak zor oluyo!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

quote:

Orjinalden alıntı: Devil_is_Magic

la adama açın bakem ne var diye deyin ne adamı kızdırıyonuz alla alla ne var yani 70 olmuşsa 200 tane 70 adam var nerdeyse yane(biri de ben olsaydım)

ilk açtığı topicleri okusaydın böle demezdin pek çocukcaydı bide ilk mesaj ben lvl 70 im gelin pelerin görevinde yardım edin deyince inanmak zor oluyo!

evet cidden öyle oluyodu
    ama lvl 70 görmemiş bebeler gibie apışıp kalmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :CarTman: -- 10 Şubat 2006 1:30:47 >

• lord u tanırım adam olma konusuna gelınce bı hata yapacagını sanmam gercı lvl 70 olmak ıcın cabaladık char geldı sımdı 70 ınde hevesı kaçtı yanı bence lord da bı suc yoktur gereksız bı topıc yada ınsan kırletmenın anlamı yok.

BURN_TR
  • yorum yok

• lord_tyranus senin ferrarisinisatanbilge adında mage in var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.