Şimdi Ara

Arkadaşlar K750 CİD nasıl öğrenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi k750i telim var ve onu modlamak istiyorum forumu takip ediyorum ve hep cid nolarına göre programlar ve dosyalar verilmiş ama ben telin cid'ini bilmiyorum bunun için davinci team programını kullanmak istedim ama paralı far managere takıyorum oda görmüyo teli anlamadım please help bana

• Phone XS programıyla ögrenebilirsin
  • * sag *sol sol *sol * kodunu girin.Servis bilgileri / Yapılandırma orada mesela C:49 yazıyorsa CİD49 kullanmış oluyorsunuz
  • yok c:49 die bişi yazmıyo peki benimkini cidi ney onu nası ögrenicem acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_ghetto -- 5 Ekim 2007; 19:25:16 >
  • harbi bende merak ettim benim w200 cihaz ama nasıl bakacaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

* sag *sol sol *sol * kodunu girin.Servis bilgileri / Yapılandırma orada mesela C:49 yazıyorsa CİD49 kullanmış oluyorsunuz

Yanlis bilgi bu boyle birsey yok bnm cihazimin servis bilgilerine girdigim 49 rakami hic gecmiyor amatelefonum cid49/red...Xs ve Setool ile ogrenilebilir cid num.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 5 Ekim 2007; 21:01:42 >
  • bende xs++ var start diyorum teli c tuşuna basılı kabloya takıyorum bilgisayar görüyo ama program teli görmüyo
    hiç tepki vermiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_ghetto -- 6 Ekim 2007; 22:45:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ana Konudan Devam Ediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.