Şimdi Ara

arkadaşlar kendime güvenim azaldı :((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar annem arkadaşlarım hep banı yakışıklı der ve çok iyi ve temiz kalpli der fakat kızlar erkeklerde içe bakmıyor arkadaşlar sizce ben yakışıklımı mıyım?
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/74381_476264642431227_1595074043_n.jpg
    lütfen dalgaya almayın arkadaşlar :(

• Yaşına göre güzel biçimli bir yüzün var. Biraz kilo vermeyi deneyebilirsin ama bu durumun da gayet iyi.
  • Arkadaşların sadece seni kırmamak istemiş. Bu sözümü ciddiye al ve spora başla, birazcık fazla kilon var gibi. Vücut yaptıkça özgüvenin yerine gelecek, kızların geldiği gibi
  • Yakışıklı değilsin,tipsizde değilsin,normal bir tip yani.Hem yaşın daha küçük biraz daha büyü yüzün otursun,sakalların çıksın o zaman belli olur herşey.Ek olarak bu devirde tip'in dışında yavşak olmak ve zengin olmak kızların seni seçmesinde büyük etmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 21 Mart 2013; 0:22:26 >
  • arkadaşlar boy 1.87 ve 86 kiloyum basketbolda guardım spor yapıorum ama tık yok zayıflayamıyorum bu da hiç kız arkadaşım olmıcak demektir :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordragor

arkadaşlar boy 1.87 ve 86 kiloyum basketbolda guardım spor yapıorum ama tık yok zayıflayamıyorum bu da hiç kız arkadaşım olmıcak demektir :'(

Yaşın kaç ?
  • 16,5
  • 11 yaşındasın galiba ?
  • oha naptın hacı lise 3 e gidiyoruz :D
  • mekan neresi tanıdık geldi de
  • Biraz kilo ver.

Yüzmeye git. Omuzları genişlet bakayım.
  • filorya da bi yer :))
  • kilo ver. tipin otursun bi, sonra tekrar konu açarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Biraz kilo ver.

Yüzmeye git. Omuzları genişlet bakayım.

umut geçen seneden beri bastım aptiminoli bastım aminoasidi yaptım kasları. şaka bi yana yazılım olamdan donanım yapmayınız
  • Özgüven tiple parayla olmaz aslanım Brad pitt ol bir çizik yeter o surata yada bir stres ve hop sana svilice kellik v.s özgüven bunlarla olmaz o yüzden zaten kendine güvenin yokmuş olmayan şey azalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece surat yetmiyor arkadaşım boy pos giyim kuşam bunların hepsi önemli rol oynar fakat tipinde herhangi bi bozukluk bi kusur yok. en doğrusu spora başla hem spor kendine olan güvenini arttırır güçlü hissedersin kendini
  • Tipin oturmamış daha , biraz vücut yap , 1.87 boyla üniversitede iş yaparsın.

Kötü doktorlar gibi olduk anasını satayım her gelen şişko , özgüvensiz ergene vücut yap deyip gönderiyoruz.
  • arkadaşlar çok saolun yorumlarınız için ve tabikide tarafsız bir şekilde eleştirdiğiniz için :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Tipin oturmamış daha , biraz vücut yap , 1.87 boyla üniversitede iş yaparsın.

Kötü doktorlar gibi olduk anasını satayım her gelen şişko , özgüvensiz ergene vücut yap deyip gönderiyoruz.

Bi anakonu oluştmak lazim bu bölume

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.