Şimdi Ara

arkadaşlar keske bizim bir kanal olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar keske bizim bir tv kanalımız olsaydı mesela kanal d gibi hergün video olsa knigth tv diye bir kanal yapsalar bircok knigth la ilgili püf nokta verseler nasıl olur bence süper olur başından bütün gün kalkmam

• Knightta son nokta. 2987639846738947 tane bug olan bir oyuna nasıl hastayız anlamıyorum
  • up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpercuk78

arkadaşlar keske bizim bir tv kanalımız olsaydı mesela kanal d gibi hergün video olsa knigth tv diye bir kanal yapsalar bircok knigth la ilgili püf nokta verseler nasıl olur bence süper olur başından bütün gün kalkmam

Eğer dediğin gibi olrsa oyuna ilgi 5 katına cıkar 7-70 herkes oynar sonra bizim forum kapanır cünkü herkes lagg var fln topic acar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 12 Kasım 2006; 21:14:38 >

• Hayal gücün çok geniş gerçekten
  • siz iyice koptunuz ya
  • manyak bişey olurdu bence
  • quote:

arkadaşlar keske bizim bir tv kanalımız olsaydı mesela kanal d gibi hergün video olsa knigth tv diye bir kanal yapsalar bircok knigth la ilgili püf nokta verseler nasıl olur bence süper olur başından bütün gün kalkmam

Sna acıyorum...

• ßugün Fazla İçmişsin.Daha Çok Saçmalamadan Yat Uyu Derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceminec

quote:

Sna acıyorum...

yok be o kadarda kötü fikir değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.