Şimdi Ara

Arkadaşlar kia rio 2. el 2014 natty araba nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşlerim 2. el kia rio 2014 natty model almayı düşünüyoruz.Bilgisi olan arkadaşlarım abileriö sizce araç konfor,görünüm.yakıt,hız ve kullanılabilirlik açısından nasıl bir araç, yardımcı olursanız sevinirim

• dizel mi benzinli mi ? ona göre yorum yaparız.
  • Dizel, benzinli aractan kacıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşamazsınız. Akranlarına göre konforlu. Tabi bütçenize göre başka seçeneklerde mümkün.
  • Fiyatı ne kadar?hyundai i20 ile aynı Üniteler KULLANILIYOR genelde.zaten motor aynı.şirketler çok kullanıyor bu arabayı,motoru zaten anlatmaya gerek yok 1.4 crdi 90 bg.40-45 bandı ise fiyatlar o paraya yeni kasa i20 alınır.

• Hyundai ile kia ortak sirket bildigim kadarıyla, ford fiesta 2013 diger düsüncelerim arasında.hyundai i20 makyajlı aracları var onlarda dizeli pahalı heralde kia almak daha mantıklı geliyor bana

• Suspansiyon haric parasini hakediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kia rio alacaksanız kesinlikle aracın geçmişini sigortacıdan sorgulayın piyasada çok fazla rio şirket aracı var ve kesinlikle şirket aracı almayın

• Piyasada 3 donanımda da ve kırmızı ve beyaz ağırlıklı olmak üzere çoğu renkte rio şirket Araçları var.Almadan önce Aracın geçmişini araştırırsanız güzel bir araç denk getirirsiniz.
    Rio sınıfında gayet tercih edilesi bir araç.Özellikle güvenlikte önde geliyor.Yalnız ufak bir tavsiye;bütçenizi zorlamayacaksa fancy paket fiyat farkının ötesinde donanımlara sahip.Natty de baz donanım için gayet dolu (özellikle güvenlik) ama fancy biraz daha fazla keyif verecektir :)

• kia nın son zamanlarda oldukça ekonomik kendi bünyesinde üst düzey binek otomobilidir miktar arttırılıp fancy modelini almak daha uyguna gelir
  • Yardımlarınız icin cok saolun sirket aracı oldugunu yeni ögrendim, peki aynı fiyata citroen c-elysee var görünümü cok iyi onun hakkında ne düsünüyosunuz ?

• Buradaki arkadaşlar bana ne kadar katılır bilmiyorum hocam ama kendi çapımda başımdan geçeni ifade etmek isterim;

Bende uzun zamandır araba seçmek için uğraştım (B sınıfına daha çok yatkınım), En başta Kia rio araştırıyordum çünkü fiyatına göre donanım harikası bir araç (en aşağı fancy bakılmalı) güvenlik özellikleri filan beni cezbetmişti ve forumdan çoğu kişi yeterli genişlikte olduğunu söylüyordu hatta kimisi abartıp arca b+ diyordu nihayetinde bende aracı kendim test etme kararı aldım, önce rio bayisine gittim ama inanın sanki ben onlardan arabayı bedava istiyormuşum gibi ruh halleriyle yaklaştılar, sonra aracın içerisine bindim ki, sanki mezara girdim, öyle uzun boylu filan biride değilim ama yanıma oturan arkadaşım bile aracın içinde bunaldı, gerçekten abartmıyorum ama tavan üstüne üstüne geliyor gibi. daha sonra fiesta ve clio denedik onlar rio'ya göre daha ferah ama ben kararımı i20'yi denedikten sonra verdim, kesinlikle i20 tavsiye ediyorum araç gerçekten sınıfında süper bir etkiye sahip hem dış tasarım hemde iç ferahlık olarak. aracı kullanmak çok keyifli, vites yolları belli ve iç konsol kalitesi diğerlerine nispeten çok daha iyi (clio'nun konsolu emanet gibi, fiestanın dışa uzatılmış olduğu için ferahlık hissini baltalıyor vs) kesinlikle dene

• Merhaba arkadaşlar tecrübelerinize başvurmak isterim. 1 ay kadar önce Kia rio 15 dizel comfort araç aldım 156 bin km de. yalnız bazı sornlarım var arabayı aldığım günün ertesi hararet göstergesi yükseldi motordan duman falan çıkmadı klımayi açınca fan devreye girdi ve ibre hemen düştü fakat ara ara hep ibre hep yukarı çıkıyordu götürdüm bir ustaya baktı motor hararet yapmıyor dedi termostat veya müşür arızalı dedi bende ikisinide kia servisten alıp ustaya değiştirttim bu arada yağını filtrelerinide değiştirtim ama test ettiğimizde aracın hararet ibresi yine yükseliyor usta buna çözüm bulamadı neden olabilir bu radyotöre gözenekleri tıkalı diye yaıkandı ama sorun gitmedi. Ayrıca aracım uzun yolda 100 tl ile 410 km gidiyor ama şehir içi 30 tl yakıtla ancak 90 km gidiyor bu normalmidir değilse sorun ne olabilir. Şİmdiden çok teşekkür ederim. Bu arada aracın çekişi seriliği falan gayet iyi durumda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.