arkadaşlar waking the dragons bölümlerindeki üç kutsal ejderhanın ingilizce isimlerini bilen varsa yazabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: DevilPers
arkadaşlar waking the dragons bölümlerindeki üç kutsal ejderhanın ingilizce isimlerini bilen varsa yazabilir mi?
Benim bi arkadaşımda bu kartın orjinali var! O özelliğini sadece bir kartı mühürler diye biliyor ama Alakası yok ve o kadar basit değil Ben ona iyi bi kart verip alcam onu
quote:
Orijinalden alıntı: mr_trainer
Benim bi arkadaşımda bu kartın orjinali var! O özelliğini sadece bir kartı mühürler diye biliyor ama Alakası yok ve o kadar basit değil Ben ona iyi bi kart verip alcam onu
Alıntıları Göster
Olikakos mührü ne işe yarıyor
quote:
Orijinalden alıntı: king yu-gi-oh
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: king yu-gi-oh
Sahadaki tüm yaratıkların ekstraden 500 puan kazanıyor! Alana koyabileceğin kartları ikiye katlıyor. (Çizgi filminde böyle normalini bilmediğim bir özelliği daha var: Basit kartlarla yok edilemiyormuş. Örnek; büyü bozucu!)
Critius Hermos diğer Yugi'nin ki ama emin değilim Tomaius mu neydi(yanlış olabilir)
quote:
Orijinalden alıntı: berk_berk_96
Critius Hermos diğer Yugi'nin ki ama emin değilim Tomaius mu neydi(yanlış olabilir)
Alıntıları Göster
BURDA GÖSTERDİĞİNİZ KARTLARIN HEPSİ SAHTE OLIKALKUS DEDİĞİNİZ KART SADECE ÇİZGİ FİLMDE GÖSTERİLMİŞ O ORIKALKUS LA BAŞLAYAN CANAVARDA YOKTUR OLMASIDA MANTIKSIZDIR İNANMAYIN BÖYLE ŞEYLERE
quote:
Orijinalden alıntı: safak10
BURDA GÖSTERDİĞİNİZ KARTLARIN HEPSİ SAHTE OLIKALKUS DEDİĞİNİZ KART SADECE ÇİZGİ FİLMDE GÖSTERİLMİŞ O ORIKALKUS LA BAŞLAYAN CANAVARDA YOKTUR OLMASIDA MANTIKSIZDIR İNANMAYIN BÖYLE ŞEYLERE
Alıntıları Göster
KARDEŞ İNGİLTEREDEN BENİM DAYIM GETİRİYO HER YAZ OKEEE
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-84A5162A7
KARDEŞ İNGİLTEREDEN BENİM DAYIM GETİRİYO HER YAZ OKEEE
Alıntıları Göster
olmayan bi kartı getiroyasa ne mutlu sana
quote:
Orijinalden alıntı: safak10
olmayan bi kartı getiroyasa ne mutlu sana
Alıntıları Göster
SEN NESİN KARDEŞ SEN HARHALDE ARAŞTIRMADIN BUNLAR İNGİLTEREDEN GELİYO VAR BÖLE BİR KAR CANAVAR YOK AMA GERÇEK VAR OKEEE
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-84A5162A7
SEN NESİN KARDEŞ SEN HARHALDE ARAŞTIRMADIN BUNLAR İNGİLTEREDEN GELİYO VAR BÖLE BİR KAR CANAVAR YOK AMA GERÇEK VAR OKEEE
Alıntıları Göster
abi delimisiniz ya yoq devenin bale pabucu abi olsa olsa japonyada fln olur bu kart alaala
quote:
Orijinalden alıntı: ataaral
abi delimisiniz ya yoq devenin bale pabucu abi olsa olsa japonyada fln olur bu kart alaala
Alıntıları Göster
Bu kart var, o 9k lık canavar da var.
quote:
Orijinalden alıntı: Piskomanyag
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Piskomanyag
not:iki kartta var not:burdaki resimler sahte
arkadaşlar bn yugioh hastasıyım da sizin o olicarcus falan oyunu nereden indirionuz
quote:
Orijinalden alıntı: silyanagef
arkadaşlar bn yugioh hastasıyım da sizin o olicarcus falan oyunu nereden indirionuz