Şimdi Ara

Arkadaşlar kokoreç güzelmi hiç yemedim yarın denemek istiyorum ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kere denedim. Baya ustediler. Yok burasi soyle iyi boyle iyi. Abi ot gibi bisey. Dedikleri gibi baharat seviyorsan anca iste. Yoksa gercekten asiri abartildigini dusunuyorum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan kokoreç bile çok pahalilaşti yaw, geçen arkadaşla birer tam ekmek kokoreç ve 2 kutu kola yedik içtik hesap geldi 45 lira, dedim ulan şerefsizlik hırsızlık bu ya aslında bunun ucuz olması lazımken daha pahalı.. 2 tam ekmek tavuk döner yanında 4 kutu kola içsen yine 45 lira etmez, gidip 2 Full iskender 2 kutu kola gömsen daha iyi. Sırf bu yüzden yemeyi sevdiğim kokoreçi yemiyorum çok fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bok gibi .

• Gerçekten mükemmel
    Çok iyi bir yere gitmiyorsan burda söylenenin aksine baharat koydur çünkü et ne kadar kötü olursa olsun maskeler
    Ama iyi bir yerde yiyeceksen izmir usülü söyle bence
  • Ne kadar az temizlenirse o kadar tatlı olur

• Bir deneyeyim dedeler
  • Müthiş lezzetlidir. Bol bol ye

• quote:

Orijinalden alıntı: g-sync

Ne kadar az temizlenirse o kadar tatlı olur
    Yani dışkıyı yiyeceksin diyorsun ancak tad öyle alınır değilmi
  • Sana şöyle söyleyeyim etli yemeklerde yağ severmisin eğer severim diyorsan kokoreçi çok beğeneceksin. Ben şahsen nefret ederim yağdan o yüzden kokoreçi bir yedim bidahada yemem
  • İstanbul'da nerede yenir acil cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Sana şöyle söyleyeyim etli yemeklerde yağ severmisin eğer severim diyorsan kokoreçi çok beğeneceksin. Ben şahsen nefret ederim yağdan o yüzden kokoreçi bir yedim bidahada yemem
    nefret ederim yağdan vazgeçtim birader sağolasın
  • Eskiden insanlar ucuz diye yerdi kokoreçi şimdi fiyatı kebapla yarışıyor git kebap ye daha iyi insanlarda kafa yok yarım ekmek kokoreçe 15 lira para verilir mi yarım ekmek et dönerle aynı fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Ulan kokoreç bile çok pahalilaşti yaw, geçen arkadaşla birer tam ekmek kokoreç ve 2 kutu kola yedik içtik hesap geldi 45 lira, dedim ulan şerefsizlik hırsızlık bu ya aslında bunun ucuz olması lazımken daha pahalı.. 2 tam ekmek tavuk döner yanında 4 kutu kola içsen yine 45 lira etmez, gidip 2 Full iskender 2 kutu kola gömsen daha iyi. Sırf bu yüzden yemeyi sevdiğim kokoreçi yemiyorum çok fazla.
    bizim burda çeyrek 10 tl gerisini bilmiyorum . çeyrekten fazla alamıyorum ki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.