Şunun güzelligine baksanız yaaa yerim ben onu yeriiiiiiiim.
Senin memleket Norveç falan mı?En azından burayı Norveç mi sanıyorsun?O hayvan ne yapacak Bursa gibi bir yerde....
Kuzenle beraber Pet Shop işletiyoruz Husky satıyoruz
İstanbul/Pendik
eğer yakınsan özelden pm atabilirsin (siparişle getiriyoruz)
Apartmanda veya bahçesiz bir evde yaşıyorsan sakın büyük köpek alma ! Doğasından koparırsın ve üzüntüden ölür.
DOGO ARGENTİNO
Kangal zeki değilmiş ve cesaretsizmiş öyle mi? Pitbull salak diye kangal aptal durumuna düşürmeyin.Pitbull en salak köpeklerden biri ve acıyı anında hissetmez.O yüzden cesaretli sanarsın. Kaç tane köpek dövüşü izledim 1 kez pitbull kangalı yenemedi.Ayrıca pitbull çitalarla kurtlarla başa çıkabilir mi? Kangal senin dediğin gibi aptal ve korkak olsaydı afrikada çitalara köylerde kurtlara karşı kullanılmazdı.
neden bunu düşünmüyorsun!!!
Tibetli mastiff
quote:
Orjinalden alıntı: Dhlıyıg
Tibetli mastiff
Bu ne bilader üzerine para verseler almam bu köpeği ben
Niye kardeşim oda köpek değil mi yazık ama
quote:
Niye kardeşim oda köpek değil mi yazık ama
Çoban olsam alırdım .
Ancak sevmek için bu köpek ne işine yarayabilir ki?
Hem eğitimi zor,hem de tipsiz(kurdun yanında tipsiz kalıyor bana göre)
ya ben buralarda bi köpek görüyorum tüyleri bembeyaz boyu kilosu falanda aynı şu mastiff gibi ama bembeyaz böle süzülüyo resmen köpek harika bişe onun türü nedir ?
Hastayım bu köpeğe,buna benzer bir köpek daha vardı sanki ama Çin versiyonu falan da olabilir.Gördüğüm bu da olabilir aslında neyse,aslan gibi yelesi vardı çok karizma duruyorduAma sürekli yürüyüşe çıkarmak gerekiyormuş bunu yoksa evde dura dura şişmanlayıp ölebilirmiş.
quote:
Orjinalden alıntı: PithoBooM
eğer buna verecek paran warsa asla bundan başka bir köpek alma derim. istersen internetten nasıl bir köpek olduğunu araştırabilirsin. tabi istersen bende sana anlatabilirim nasıl bir köpek olduğunu. benim tek tavsiyem budur.
BULL TERRIER
quote:
Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı
quote:
Tibetli mastiff
Bu ne bilader üzerine para verseler almam bu köpeği ben
şu kıllara bak
Kafkas Çoban Köpeği.
İşte bu;hem asalet,hem tip,hem Tr şartlarına uyum,hem güç ,cesaret,sadakat fazla söze gerek yok;Fransız Mastiff alacaksın,ama gerçekten secereli iyi bir Bordeaux pahalıdır.Öyle 300 - 500 tl verip alamazsın:
slm bnm golden retreiverim var süper eğitimli bahçede bakıyorum ve eğitimnden hiçbir şey kaybetmedi yanıma yaklaşana havlama bile olsa saldırıyor ama sen şole sağlam bişey dersen dogo arjantin derim sahibine saldırmaz pitbuldan daha güçlü ve cesurdur ona da bakmıştım ordan biliyorum
alma sakın bu şekerleri
bn dogo alamazsan bile kangal derim ama imkanın varsa dogobn youtubede videosunuda islemiştim dağ 2 tane dogo dağ aslanına karşı başarılı
Yerse doberman king al.. Hemde yeni doğmuş al.. Sana itaat eder büyüdükçe emin ol