Şimdi Ara

Arkadaşlar köpek almak istiyorum yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hayvalardan korkarım ama bir köpek sahibi olmak istiyorum bana karşı dost olacak bir köpek almak istiyorum ama köpekler hakkında hiçbir bilgim yok ve alacağım köpek saldırmayan bir cinsten olsun ve apartmanda beslenebilen bir köpek olmalı yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hadiii

• Pug
  • Hayvanlardan korkuyorsanız ve köpekler hakkında bilgi sahibi değilseniz öncesinde bu durumların üstesinden gelmenizi tavsiye ederim.Bir barınağa giderek oradaki hayvanları gezdirme ve ilgilenme etkinliklerine katılıp hem onlarla yakın iletişim kurabilir hem de haklarında bilgi sahibi olabilirsiniz.Sonrasında sahiplenmek adına da yine barınaktan bilgi alabilirsiniz.Direk olarak hayvan alacağım deyip sonrasında bakamayıp barınaklara terk eden binlerce insan var ve o hayvanlar bu durum sonrasında psikolojik olarak bitiyorlar.Bu durumu göz önüne alarak hareket etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Hayvanlardan korkuyorsanız ve köpekler hakkında bilgi sahibi değilseniz öncesinde bu durumların üstesinden gelmenizi tavsiye ederim.Bir barınağa giderek oradaki hayvanları gezdirme ve ilgilenme etkinliklerine katılıp hem onlarla yakın iletişim kurabilir hem de haklarında bilgi sahibi olabilirsiniz.Sonrasında sahiplenmek adına da yine barınaktan bilgi alabilirsiniz.Direk olarak hayvan alacağım deyip sonrasında bakamayıp barınaklara terk eden binlerce insan var ve o hayvanlar bu durum sonrasında psikolojik olarak bitiyorlar.Bu durumu göz önüne alarak hareket etmenizi tavsiye ederim.

Haklısınız ama şöyle bir durum var arkadaşımın bir köpeği var ve ben normalde gerçekten baya korkarım ama ondan hiç korkmadım ve baya sevdim oynadım zaten bu olaydan sonra köpek istediğimi anladım barınaktan köpek alma işine gelince normalde evet bence de barınak daha mantıklı geliyor ama köpekler hakkında bilgi sahibi olmadığım için ve yeni yeni korkumu yendiğim için eğitimli bir köpek almayı düşünmüştüm bilemedim ama

• Snekelr S kullanıcısına yanıt
    Hocam eğitimli köpek derken yaşını almış bir köpek diyorsunuz o zaman siz.Onuda barınak haricinde bulabileceğiniz bir yer yok.Pet shoplarda satılanların hepsi yavru ve eğitimsiz.Zaten o yaşlardaki hayvanlara eğitim vermeniz çok zor.Belli bir aya kadar çişini bilse bile kasları gelişmediği için tutamaz yapar gibi.

Emin olun barınaklarda çok akıllı ve eğitimli sahiplerinin sorunları yüzünden terk edilmiş binlerce hayvan var.Barınağa bir kez ziyaret için gidin bu dediğimin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Hocam eğitimli köpek derken yaşını almış bir köpek diyorsunuz o zaman siz.Onuda barınak haricinde bulabileceğiniz bir yer yok.Pet shoplarda satılanların hepsi yavru ve eğitimsiz.Zaten o yaşlardaki hayvanlara eğitim vermeniz çok zor.Belli bir aya kadar çişini bilse bile kasları gelişmediği için tutamaz yapar gibi.

Emin olun barınaklarda çok akıllı ve eğitimli sahiplerinin sorunları yüzünden terk edilmiş binlerce hayvan var.Barınağa bir kez ziyaret için gidin bu dediğimin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız.

MErhaba;
    ben de barınaka gidip bir hayvan sahiplenmek istiyorum,
    henuz bir ırk vs. karar vermediğimden orada ki ihtiyac sahiplerini görmek istiyorum,
    Beşiktaş ta yasıyorum,
    hangi barınağa gitmemi önerirsiniz,
    görebildiğim kadar çok hayvan görüp öyle karar vermek istiyorum...

• bozkurt8111 kullanıcısına yanıt
    http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı var hocam.Buraya gidebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.