Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
buda benim köyüm -
ooo güzelmiş beyler -
-
Bizim forum neymiş böyle ya :D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ewet baya oynayan kişi var forumda -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 2 Temmuz 2013; 20:54:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
kaynaklarınız baya sağlanmış -
-
-
-
Duvarlariniz dusuk seviye , savunmaniz cok kotu. Direk koy binasinin levelini artirmissiniz ki oyunda yapilan en buyuk hatadir bu. Ayrica insaatci sayiniz da cok az. Ben de sizle ayni levelim ama direk savunma kastim. -
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
Duvarlariniz dusuk seviye , savunmaniz cok kotu. Direk koy binasinin levelini artirmissiniz ki oyunda yapilan en buyuk hatadir bu. Ayrica insaatci sayiniz da cok az. Ben de sizle ayni levelim ama direk savunma kastim.
inşaatçı sayısını arttırmam için yeşil taşım yok. belli bir kupa seviyesinden sonra geldiğini duymuştum. köy seviyesini hızlı ilerlettimki daha fazla savunma aracım oldu şimdi zamanla savunmam güçleniyor. 2 hafta içinde epey güçlü bir savunma yaparım. Yşil taşları oyunun başında bilinçsiz kullandım onun farkındayım. -
-
Ben oyuna basladigimda burayi ve clashofclans forumunu dikkatlice okudugum icin yesil taslari hic harcamadim Duvarlara onem verin hocam.
edit : Gerci 4 uncu insaatciyi parayla aldim yalan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 9 Temmuz 2013; 15:23:05 > -
-
buradaki resimlerde hepiniz çok iyisiniz ben oyuna başlayalı 2 ay oldu sizin seviyenize kim bilir ne zaman gelirim para verip elmas mı alsam? -
quote:
Orijinalden alıntı: bilmeyenadam
buradaki resimlerde hepiniz çok iyisiniz ben oyuna başlayalı 2 ay oldu sizin seviyenize kim bilir ne zaman gelirim para verip elmas mı alsam?
hiç gerek yok.
bol bol yağmalayarak ben iki ayda bu seviyelere geldim. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X