Şimdi Ara

Arkadaşlar kulaklıktan anlayan birileri şu modellere bakabilirmi karar veremedim de:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim benim x-fi fatality ses kartım var fakat ona z-5500 baglı.ve alıcagım kulaklıgıda z-5500 kontrol paneli üzerinden baglamıycam cunku alet bare geceleri kapalı dursun elektrik faturası biraz sıkıntı olmaya başladıda:) yani sonuc alacagım kulaklıgı on board ses kartı üzerinden çalıştırcağım;)

Bana bu şartlar altında en iyi performansı alabileceğim kulaklığı sölerseniz sevinirim;) daha geçenlerde Creative FATAL1TY Gaming Kulaklık aldım ama inanılmaz pişmanım bir an önce elimden cıkarıcam ses düzeyi inanılmaz düşük son ses sanki hiç yokmuş gibi basslar boğucu ve cızırtılı.Sadece oyun içince berrak bir ses aldım ama sölendiği gibi film ve müziklerde yeterli değil vasat ayrıntıyı veriyo olabilir ama ses düzeyi çok düşük hiç sevmedim;)

İŞTE AYIKLADIĞIM KULAKLIKLAR max:120tl

1-----Sennheiser HD202 Stereo Kulaklık -----
    # KAPALI DİNAMIK SUPRA AURAL HI FI KULAKLIK
    -FREKANS ARALIĞI : 18-18,000 HZ
    -DİRENÇ: 32 K
    -MAX SPL : 115 DB(1khz,1 V rms)

2-----Steelseries 3H Kulaklık (HD003) -------

- Frekans tepki süresi 10 -27.000 hz
    - Akım özdirenci 50 ohm
    - SPL@1kHz, 1Vrms: 102dB 102 desibel ses çıkışı
    - Tepki süresi 50-18000
    -Pick up pattern: Non-directional
    -40 desibele kadar ses kaydı
    - Özdirenç 2.2 k ohm
    - Seçeneğe göre kuvvetli devre dışı bırakılabilinir kuvvetli bas
    - 40 mm sun dancer lcp ünitesi

3------Creative HN-700 Kulaklık-------
    -Sürücü Birimleri : 40 mm Neodymium mıknatıs
    -Frekans : 20Hz-20KHz
    - Empadans : 18 ohm Hassasiyet : 121 dB
    - Gürültü Kontrol Aralığı : 15dB@300Hz

4-----Sennheiser PX100 Kulaklık-------
    -Frekans Aralığı (headphones): 15.....27000 Hz
    - THD, toplam harmonic distortion: 0,1 %
    - Ses Basınç Seviyesi (SPL): 114 dB(SPL)
    - Nominal empedans: 32 Ohm

5-----AKG K 414 Mini Kulaklık-----
    - Frekans Aralığı: 12Hz to 28kHz
    - Duyarlılık: 125dB SPL/V
    - Giriş Empedansı: 32 Ohms

6-----Koss Porta Pro Kulaklık------

- Frekans Aralığı: 15 - 25.000 Hz
    -Empedans: 60 Ohm
    -Hassasiyet: 101 dB SPL/1mW
    - Distorsiyon: <0.2%

baya bi araştırdım ama teknik bilgim olmadığından kıyaslıycak konumda değilim en basitinden ohm düşükmü daha iyi yüksekmi bilmiyorum tek bildiğim db:) bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.benim isteğim üründen iyi bi ses gücü alayım kulaklarımı zorlasın film-müzik-oyun larda güçlü ses almak istiyorum öle kısık ve boğuk değil;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjay-öner -- 1 Şubat 2010; 0:14:48 >

• Bu listede porta pro ve px100 iyidirde bunlar Türkiyede değerinden çok daha yüksek fiyata satılıyor..

Sana tavsiyem:

Arkadaşlar kulaklıktan anlayan birileri şu modellere bakabilirmi karar veremedim de:)

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=88617&ad=PHiLiPS-SBC-HP1000-Mikrofon-ve-Kulakliklar

Bu kulaklığı pek kimse bilmez artık üretilmiyor ama bu kulaklık HIFI sınıfındadır. Sesini sennheiser HD595 ile kıyaslarlar, benzediği söylenir. Yukarıdakilerin hepside yanında oyuncak kalır.

• teşekkürler.Evet ilk kez duydum bende o kdr araştırmama yapmama rağmen dikkatimi çekmedi saol;) İnceledim baya iyi fiyatıda iyi akıl akıldan üstündür:)
  • Üstelik bozulmazda çünkü kablosu ayrılabilir kablo :) Kulaklıklar genelde kablosundan bozulur.

Kulaklığın sürücüleri 50mm.. Çok geniş bir frekans aralığı var 5-32.000Hz..

HIFI sınıfı olduğu için müzik performansı çok yüksek olacaktır. Berrak ses istiyorsan güzel bence.
  • mp3 de kulannacaksan aynı zamanda bence koss portapro derim
  • taşıması pratik olsun dersen px100 basları harikadır sahneside iyidir evde kullanayım dersen hp1000 tavsiyemdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.