Bildirim
Arkadaşlar KYK yurdunda kalıyorum ve herhangi bir engeli olmayan internet sağlayıcısı arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Engelsiz internet istiyorsun da, devlet senin ayrı internet çekmene izin verecek mi? Mobil internet dışında şansın yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
Engelsiz internet istiyorsun da, devlet senin ayrı internet çekmene izin verecek mi? Mobil internet dışında şansın yok.
ya şu bilgisayara takılan şeyler de olur. yeter ki kurtulayım şu lanet kykwifiden -
O bilgisayara takılan şey dediğin 3g modem. KYK yurduna ev gibi sabit internet çekemezsin. -
quote:
O bilgisayara takılan şey dediğin 3g modem. KYK yurduna ev gibi sabit internet çekemezsin.
arkadaşım sana sınırsız internet istiyorum diyen yok ki. bi zahmet ona da karışmasınlar her şeyi yasakladılar zaten. bilgisayara takacağım şey için izin mi istiycem bi de tövbe estağfurullah -
Bana niye atarlanıyorsun ben mi dedim sana devlet yurduna git diye. Ev gibi sabit internet yani adsl/fiber bağlatamazsın tek çare mobil internet dedim. Önce bir sakinleş sonra baştan sona konuyu bir oku. -
quote:
Bana niye atarlanıyorsun ben mi dedim sana devlet yurduna git diye. Ev gibi sabit internet yani adsl/fiber bağlatamazsın tek çare mobil internet dedim. Önce bir sakinleş sonra baştan sona konuyu bir oku.
hızı 1mbps civarı düşük olup kotası yüksek olan bi MOBİL İNTERNET var mı peki!? -
Türkiyede topu topu 3 tane mobil operatör var. Sitelerine girip inceleyebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X