Şimdi Ara

Arkadaşlar KYK yurdunda kalıyorum ve herhangi bir engeli olmayan internet sağlayıcısı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gb civarlarında küçük paketleri olan, önerebileceğiniz bi servis var mıdır? TTnet dışı da olabilir. Lütfen yardımcı olun çünkü bu cehennemde kafayı yiyeceğim yoksa. Şimdiden hepinize teşekkürler

• blown away kullanıcısına yanıt
    Engelsiz internet istiyorsun da, devlet senin ayrı internet çekmene izin verecek mi? Mobil internet dışında şansın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Engelsiz internet istiyorsun da, devlet senin ayrı internet çekmene izin verecek mi? Mobil internet dışında şansın yok.

ya şu bilgisayara takılan şeyler de olur. yeter ki kurtulayım şu lanet kykwifiden
    O bilgisayara takılan şey dediğin 3g modem. KYK yurduna ev gibi sabit internet çekemezsin.
  • quote:

O bilgisayara takılan şey dediğin 3g modem. KYK yurduna ev gibi sabit internet çekemezsin.

arkadaşım sana sınırsız internet istiyorum diyen yok ki. bi zahmet ona da karışmasınlar her şeyi yasakladılar zaten. bilgisayara takacağım şey için izin mi istiycem bi de tövbe estağfurullah
    Bana niye atarlanıyorsun ben mi dedim sana devlet yurduna git diye. Ev gibi sabit internet yani adsl/fiber bağlatamazsın tek çare mobil internet dedim. Önce bir sakinleş sonra baştan sona konuyu bir oku.
  • quote:

Bana niye atarlanıyorsun ben mi dedim sana devlet yurduna git diye. Ev gibi sabit internet yani adsl/fiber bağlatamazsın tek çare mobil internet dedim. Önce bir sakinleş sonra baştan sona konuyu bir oku.

hızı 1mbps civarı düşük olup kotası yüksek olan bi MOBİL İNTERNET var mı peki!?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Türkiyede topu topu 3 tane mobil operatör var. Sitelerine girip inceleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.