Şimdi Ara

Arkadaşlar Laguna 2000 Rxe Alacam Tavsiye edermisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, tanıdık servislerin birisinde Renault Laguna 2000 rxe var. 115 bg olanı araç 140.000km de temiz deidöşemeler krem full motoru volvo motrumdur bilmem. Sol çamurluk kaput ve sol arka kapı değişmiş. Onun dışında değişen yok. Araç lacivert ve temiz görünümlü. Döşemeler pırıl pırıl. Uçak kokpiti gibi...:) Sizce bu aracı tavsiye edermisiniz? Birde bu araç için en fazla ne kada ücret vermeliyim. İlgilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

• motor volvo motor degıl

aracın masrafı yoksa 13 bılemedın 14 en fazla daha fazla verme
  • Teşekkür ederim. volvo motorlar hangi modelerinde oluyor acaba? Birde volvo motor olmasımı daha iyi yoksa kendi motoru olmasımı daha iyi?
  • KAÇ MODEL?
    115 Hp olanlar megane 1 motordur.
    Volvo motorlar 140 Hp dir.
    alacağın arac 99 ve üstü ise 1.8 i tavisye ederim ona bak. birde ikinci eli çok zayıf. onuda düşün. ben elimden çıkartana kadar sıkıntı yaşadım.
  • Araç 2000 model 2000 motor 115 beygir olan versiyonu, full deri döşeme felan...ısıtmalı koltuklar klima abs,...vs.vs. Lacivert renkli. Aracı tanıdık olduğumdan dolayı bana 12.000 e kadar bırakacaklar.
  • dedıgım gıbı masrafı yoksa 12 ye alınır ama masrafı olmadıgına emın olmalısın

volvo motorlar daha gucludur 140 bg dır ama ınanılmaz pahalı parca fıyatları var örnek

dıreksıyon pompası 908 ytl
    alternator gergı bılyaları yaklasık 600 ytl

cok pahalı cokkk
  • Peki hocam araç servis bakımlı deniliyor. Şimdi aracı alırken nelerine dikkat etmem gerekli yani daha önceden toyota kullanıyordum. Bu aracın yabancısıyım. Aslında içimden bir ses al, diğeride alma diyor ama, neyse dediğim gibi en önemli şunlar şunlara dikkat et diyebileceğiniz yerler nereler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ste_ganos -- 11 Ocak 2008; 11:43:49 >
  • bende yaklaşık 2 ay önce imzamdaki lagunayı aldım çokta memnunum 115lik olmasına rağmen performans süper tavsiye ederim alırken elektirik sistemine bak kalorifere dikkat et sıcak hava verip vermediğine bak triger kayışı seti değişmişmi ona bak life almanı tavsiye ederim aracın altına bi bak ön takımdır rotlardır fln bunlara dikkat etmelisin
  • aracı kaldır altına ıyı bır baktır yag kacagı varmı yokmu baktır kayısların durumunu kontrol ettır
    hatta aldıktan sonra komple bır genel bakım yaptır kafan rahat bır sekılde bın
  • Laguna lüks ve güzel araba. ama memur (yani maaşlı) birisiysen tavsiye etmem. çünkü sanayilerde anlıyorum deyip de anlamayan ve arabanın içine eden yüzlerce usta bozuntusu var. sadece servisi anlar oda acımadan yazar.
    klimasına ve özellikle kaloriferine baktır. çünkü kaloriferi ısıtmıyorsa veya 10 dak. ısıtıp sonra kesiyosa tıkalıdır onuda sadece bu aracı çok iyibilen yani servis değiştirebilr. oda sana 600 - 700 e malolur.
    birde çift optik farlı 2000 modellerde deri döşeme ve ısıtmalı koltuk bildiğim kadarıyla sadece RXT donanımında vardı. oda 140 lıkdır. demekki senın aracı paket olarak almışlar.

iyi düşün kararını ver. o kalitedeki arac neden bi acsent fiyatına gidiyor düşün. sonra benim gibi 6 ayda elinden çıkarmak zorunda kalma.
    selamlar...
  • O arabanın ederi 12-13 cıvarıdır.

140 değil çünkü.
  • 10 senedir 140 bg laguna rxe 2,0 s kullanıyorum,sıfır olarak satın almıştım ve hala kullanmaktayım,115 lik lagunalar pek tutulmaz, diğer 140'lara göre haberin olsun,bunun yanı sıra motorun reflektiye yiyip yemediği,klima,beyin,orjinal km olup olmadığı,hava yastıklarının açılıp açılmama durumu önemli,aracın motor kaputunu aç ve ters olarak bak bakalım darbe yemiş ise elbet anlarsın yüzeyinde oynama varsa, da önemli tabii,140 lık lagunalarda volvo s40 2,0 ile aynı motor kullanılmaktadır.Çok temiz ve kullanıcısına güven araçlardır laguna,en fazla 140 bin civarı ve temel bileşenleri sağlam bir 140'lık manuel vites laguna alman isabetli olacaktır.Lpg tercihi sana kalmış.Boya, vb.. olaylar olağandır,o kadar takmamak lazım.
  • İlginiz için hepinize çok teşeekkür ediyorum. Aslında aracı konforu ve sürüş keyfi için almayı düşünüyordum. Fakat şimdi daha iyi anlıyorumki elden çıkartması zor bir araca benziyor. Buda benim için dezavantaj. O yüzden almamaya karar verdim. Halbuki ne güzel uçak gibi araba içi felan çok temiz nasıl olurda tutulmaz anlamıyorum yaa. Bizim ülkemizin servisleri işte ... Bizi bu tür arabalardan alıp doğan şahin gibi neidüğü belirsiz arabalara mahkum edenler utansın.
  • MAALESEF OYLE
  • AYNEN ÖLE KARDEŞİM AYNEN.
    bu ülkede adamı lüks otoya bindirmezler.
    arkadaşın amca oğlu Almanya da 2002(heralde) c200 komp almış ful navigasyonlu dijital ekranlı falan . 42000 km de 15000 euro. biz 15000 euroya anca ilk çıkan 94 c180 alabiliriz heralde..

quote:

Orjinalden alıntı: ste_ganos

İlginiz için hepinize çok teşeekkür ediyorum. Aslında aracı konforu ve sürüş keyfi için almayı düşünüyordum. Fakat şimdi daha iyi anlıyorumki elden çıkartması zor bir araca benziyor. Buda benim için dezavantaj. O yüzden almamaya karar verdim. Halbuki ne güzel uçak gibi araba içi felan çok temiz nasıl olurda tutulmaz anlamıyorum yaa. Bizim ülkemizin servisleri işte ... Bizi bu tür arabalardan alıp doğan şahin gibi neidüğü belirsiz arabalara mahkum edenler utansın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.