Şimdi Ara

Arkadaşlar laptopum iyi ama oyunları kasıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttim.Bilgisayarımın özellikleri az da olsa iyi ama oyunları kasıyor neden...Bilgisayarım laptoptur.

Özellikleri:

Win xp

İntel Pentium Dual Core T4400 Cpu 2.20 Ghz 2199 Mhz

1.75 ( 2 ) gb Ddr2 ram

256 mb ekran kartı(dahili) Sis mirage 3 + (Sis 672 series)

direct x 9.0 c

Arkadaşlar özellikleri bu...

Bakın Pes 2010 bilirsiniz iyi özellik ister ben bu bilgisayarla pes 2010 u düşük özellikte hiç kasmadan oynuyorum...Became a legend ve tüm özelliklerini kullanabiliyorum...

Fakat bilirsinizki knight online az özellik isteyen oyundur onu en düşük özelliklerde kasıyor :S

Tek o değil hawx oyunu var bilirsiniz Tom Clancy's HAWX diye oyunda tüm özellikler uyuyor sadece Video card a olmaz dior ve oda kasıyor nedenini bilmiyorum her şeyi oluyor sadece video card olmaz diyor...

Video card Sis Mirage 3 X

budur diğer tüm özellikler oluyor bunuda kasıyor anlamadım gitti

Ama en önemlisi knightı neden kasıyor ve bu hawxıda nasıl çözerim

yardımlarınız için şimdden teşekkürler....

• ekran kartını güncellemeyi denedinmi
  • evet son sürüm
  • bilgisayarınız oyundan anlamadığını belirtmeye çalışıyor...
    bu sese kulak verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 18 Haziran 2010; 14:48:24 >
  • laptoplarda zaten kronik sorun gibi oyun problemi, ısınır kasar vs. Knight oyundaki çok grafikten kasabilir az insan olan yerlerde kasıyo mu aynı şekilde yine?
  • Dizustu bilgisayarinizin ekran karti sadece goruntu versin diye kullanilan bir model.
    Buyuk ihtimallede iyi bilgisayariniz ya Exper ya da Casper..
  • sis ekran kartı oyunları doğru düzgün çalıştırmıyo değiştirmelisin nvidia yada atı bendede aynı ekran kartı var
  • Hangi Mantık Laptopla oyun oynarki laptopda pes fifa metin2 kinght gibi oyunlardan başka oyun oynanmaz

call of duty crysis vb oynanması pek saglıklı degildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.