quote:Orijinalden alıntı: eamonya daha dur.. millet 80 olamadı sen 90 diyosun bu yaz sonu olabılır bence
quote:Orijinalden alıntı: NervoUsKingbu yaz sonu olabılır bence Alıntıları Göster oha millet daha 80 olamadı sen 90 dan bahsediyon
quote:Orijinalden alıntı: Rysooha millet daha 80 olamadı sen 90 dan bahsediyonAlıntıları Göster 90 ne ki 100 110 acılabilir töbe töbe
quote:Orijinalden alıntı: Rysooha millet daha 80 olamadı sen 90 dan bahsediyonAlıntıları Göster insallah hic bise cikmaz bise olurda k2 batarda knighti kapatir..
quote:Orijinalden alıntı: BackToHomedur be kardesim 80 sınırı daha yeniş cıktısen 80 ol 90 sınırıda gelir
quote:Orijinalden alıntı: IgorStravinskysen 80 ol 90 sınırıda gelirAlıntıları Göster önce bir seksen olunda sonra doksanı düşünürüz
quote:Orijinalden alıntı: Ali Safaönce bir seksen olunda sonra doksanı düşünürüzAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov önce bir seksen olunda sonra doksanı düşünürüz
quote:Orijinalden alıntı: Ali Safaönce bir seksen olunda sonra doksanı düşünürüzAlıntıları Göster Her Serverda 50-60 tane 80 oLursa anca 90 sınırı geLir.
quote:Orijinalden alıntı: halacboyquote:Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov önce bir seksen olunda sonra doksanı düşünürüz Alıntıları Göster bencede bu acele ne sonucta biz 80 olamadık 90 cıksa adamlar 90 olcak cz de anamızı aglatcaklar
quote:Orijinalden alıntı: McRapTHer Serverda 50-60 tane 80 oLursa anca 90 sınırı geLir.Alıntıları Göster YA 90 SINIRI GELİRSE BELKİ KASMAK DAHA DA KOLAYLASIR... OLAMASMIYANI
quote:Orijinalden alıntı: Jaraxxusbencede bu acele ne sonucta biz 80 olamadık 90 cıksa adamlar 90 olcak cz de anamızı aglatcaklarAlıntıları Göster JPKO ya gelemden bize hiç gelmez ne zaman JPKO ya gelkdi 6-7 sonra bizde
quote:Orijinalden alıntı: TRojkaJPKO ya gelemden bize hiç gelmez ne zaman JPKO ya gelkdi 6-7 sonra bizdeAlıntıları Göster Sanırım K2NETWORK Genişleme Paketlerini Diğer ( MYKO - JAPKO ) Dan Satın Alıyor Diye Biliyorum Japkoya + 90 Gelmeden USKO ya Hiç Gelmez...
quote:Orijinalden alıntı: ÖzkanSanırım K2NETWORK Genişleme Paketlerini Diğer ( MYKO - JAPKO ) Dan Satın Alıyor Diye Biliyorum Japkoya + 90 Gelmeden USKO ya Hiç Gelmez...Alıntıları Göster Hayırdır,80 kesmedi galiba Arkadaşların da dediği gibi japko da 90 açılmadıkça usko da açılmaz
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusHayırdır,80 kesmedi galiba Arkadaşların da dediği gibi japko da 90 açılmadıkça usko da açılmazAlıntıları Göster dur daha 70 olamadık!
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusHayırdır,80 kesmedi galiba Arkadaşların da dediği gibi japko da 90 açılmadıkça usko da açılmazAlıntıları Göster HEPİNİZE AYRI AYRI TSKKUR EDERİM BENİM BU FORUMUM LA İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN
quote:Orijinalden alıntı: ÖzkanSanırım K2NETWORK Genişleme Paketlerini Diğer ( MYKO - JAPKO ) Dan Satın Alıyor Diye Biliyorum Japkoya + 90 Gelmeden USKO ya Hiç Gelmez...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yellowboyy Sanırım K2NETWORK Genişleme Paketlerini Diğer ( MYKO - JAPKO ) Dan Satın Alıyor Diye Biliyorum Japkoya + 90 Gelmeden USKO ya Hiç Gelmez... Sağlam bir düşünce Gitgide mykoya benziyoruz zaten ..
quote:Orijinalden alıntı: Me®tquote:Orjinalden alıntı: yellowboyy Sanırım K2NETWORK Genişleme Paketlerini Diğer ( MYKO - JAPKO ) Dan Satın Alıyor Diye Biliyorum Japkoya + 90 Gelmeden USKO ya Hiç Gelmez... Sağlam bir düşünce Gitgide mykoya benziyoruz zaten ..Alıntıları Göster