Şimdi Ara

Arkadaşlar LoL 'daki oyun için videolarımızı çekip paylaşarak yanlışlarımızı yaplaşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyundaki stratejilerimizin ve stilimizin genişlemesi için oyun içi videolarımızı paylaşıp yorum yapalımmı.Ben Arkadaşla Wukong oynadım ve yorumlarınızı almak isterim.Bu ikinci oynayışım wukongla ama şampiyonu çok beğendim.Arkadaşlar oyunda kendimi biraz kaptırmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın:D

Wukong oyun içi videom

• 40 dakikada 100 civarında cs oyunu yeni öğreniyorsun sanırım.
  • sana vlad ve graves gameplaylerimi atıcam yarın bi gün editler uplarım rizörvıd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

40 dakikada 100 civarında cs oyunu yeni öğreniyorsun sanırım.

5 - 6 aylık mazisi var.bende zaten öğrenmek için sizlerin yardımına başvurdum.nerde yanlış yapıyoruz ne yapmalıyız gibi öneri verirseniz sevinirim.
  • dh de videosu izlenilcek adam az sayıyadır aç own3d stream izle
  • Tesla beklerim videonu.Erynch neredeyse hergün twitch tv takılıyorum.Adamlar artık olayı aşmış:D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

dh de videosu izlenilcek adam az sayıyadır aç own3d stream izle

+2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaplaşalamdgıopqwejwqnköşnsdşöfaksşfgjadklşgmnjadşklag
     Arkadaşlar LoL 'daki oyun için videolarımızı çekip paylaşarak yanlışlarımızı yaplaşalım
  • 6-7 aydır oynuyormusun :/ süper
  • Merhaba,

Videonuzu baştan sona kadar izledim. Öncelikle güzel bir takım oyunu çıkarmışsınız bunu belirtmek isterim ama ilk başlarda kule altında 2 oyuncuyu yaklaştırmıştınız o anda ulti açsaydınız kule + sizin atağınız ile ikisi de ölürdü. Bunun dışında wukong şampiyonunun ultisini bazen yersiz kullandınız bu şampiyondaki en çok dikkat edilmesi gereken konu ultiyi açacağınız anı iyi yakalamaktır. Ama sonralarda rakip oyuncuların tüm dengelerini bozdunuz ultiniz ile gayet başarılıydı. Kısacası iyi bir oyun çıkardınız bende yeni bir oyuncuyum burada herkes gibi çok iyi oyuncu havasına bürünmem ama oyunuma da kimseye laf söyletmem. Yakın zamanda bende sizler gibi video çekip paylaşacağım herkes böyle yaparsa bizler de daha çok gelişir eksiklerimizi görebilir taktikler oluşturabiliriz en azından cin ali çizip buraya eklenmesinden kat kat iyidir :)

Son olarak bir arkadaşımız videosu izlenecek adam yoktur demiş ama bulunduğu bölümün mantığını kavrayamamış olsa gerek :)

Neyse ellerinize sağlık,

• quote:

öyle deme senin videon çıksa sabah akşam izlerim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

Merhaba,

Videonuzu baştan sona kadar izledim. Öncelikle güzel bir takım oyunu çıkarmışsınız bunu belirtmek isterim ama ilk başlarda kule altında 2 oyuncuyu yaklaştırmıştınız o anda ulti açsaydınız kule + sizin atağınız ile ikisi de ölürdü. Bunun dışında wukong şampiyonunun ultisini bazen yersiz kullandınız bu şampiyondaki en çok dikkat edilmesi gereken konu ultiyi açacağınız anı iyi yakalamaktır. Ama sonralarda rakip oyuncuların tüm dengelerini bozdunuz ultiniz ile gayet başarılıydı. Kısacası iyi bir oyun çıkardınız bende yeni bir oyuncuyum burada herkes gibi çok iyi oyuncu havasına bürünmem ama oyunuma da kimseye laf söyletmem. Yakın zamanda bende sizler gibi video çekip paylaşacağım herkes böyle yaparsa bizler de daha çok gelişir eksiklerimizi görebilir taktikler oluşturabiliriz en azından cin ali çizip buraya eklenmesinden kat kat iyidir :)

Son olarak bir arkadaşımız videosu izlenecek adam yoktur demiş ama bulunduğu bölümün mantığını kavrayamamış olsa gerek :)

Neyse ellerinize sağlık,

Arkadaşım yorumların ve eleştirilerin için teşekkür ederim.Benimde amacım eksikliklerimi görüp ona göre sonraki oyunlarda daha başarılı işler çıkarmak.Seninde stilini görmek isterim yorumun için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

hadouken
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkral1907

6-7 aydır oynuyormusun :/ süper

Bu bir laf mı sokmaydı?.Anlayamadımda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

inceee çok inceee
  • Hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.