Arkadaşlar malum honda ile brc arasında yapılan bi anlaşma var garantili olarak lpg takacaklar diye duymuştuk 2700 lira karşılığı. Bununda büyük ölçüde etkisiyle yeni civic aldım ve önümüzdeki hafta içi aracımı teslim alacağım. fakat duyduğuma göre şimdilik bu lpg takma işlemini durdurmuşlar ? bu konu hakkında bilgisi olan varmı. şimdiden teşekkürler.
Evet ellerine yüzlerine bulaştırdılar.2 aydır 10 gün 10 gün sonra diye geçiştiriyorlar.Bu yüzden 2 arkadaşım gidip civic alacakken başka araba aldı.
quote:
Orijinalden alıntı: diskriminant
Evet ellerine yüzlerine bulaştırdılar.2 aydır 10 gün 10 gün sonra diye geçiştiriyorlar.Bu yüzden 2 arkadaşım gidip civic alacakken başka araba aldı.
dediğin gibi ne sorsam 10 gün sonra 15 gün sonra kaç ay oldu... Eğer lpg olayını kaldıracaklarsa bende ciddi anlamda vazgeçmeyi düşünürüm
Evet ben aldım civic ama şuan pişmanım diyebilirim.LPG işi biran önce olacak diye aldık ama en son G.antep servisine sordum 3.5-4 ayı bulur dediler.
Bas bas bağırıyolar anlaşmayı duyuruyorlar her yerde sonra insanların çoğusu lpg seçeneğinden dolayı hondayı tercih ediyor yok 10 gün yok 15 gün diye diye ertelediler. şimdi de lpg takma işlemi durdurulmuştur diye haber alıyoruz... böyle bi saçmalık olamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme