Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum. Yaklaşık 4 ay önce arkadaşlarımın gazına gelip koskoca kum torbasına elimden geldiği şekilde çok sert vurdum. Ve bilen bilir kum torbasına eldivensiz vurmak yasak ve çok tehlikelidir. Vurdukdan sonra sağ elimde çok ağrı hisettim. Hemen acile gittik, röntgen vs vs istedi bişi yok dedi. 2 ay boyunca ağrılar sürdü. Artmaya başladı ağrılar bende özel hastaneye gittim röntgen istedi pek belli değil dedi MR istedi. MR'dan sonra her insanın sağ eli bileğinde 8 Kemik varmış misket gibi. Bende onlardan 1 tanesi kırık. Doktor aradan 2 ay geçmiş. Yeni kırılsaydı alçıyla müdahele edebilirdik ama kemik aşşağı kaymış dedi. Ve YARINA ameliyat günü randevusu aldık. Mecbur ameliyat olacağız. Kırılan kemiklerin uçlarını temizleyip dizimden kemik dokusu alıp oraya çiviyle monte edecekmişler. Sanki inşaat binasıyız monte filan diyor. Ama gerçekden çok önemli ve bilgili tecrübeli doktormuş Kendisi el cerrahisi.

Sorun ise; Doktor anestezi yapıcaz ameliyatta tamamen uyuyacaksın diyor ama benim ilk olacağım ameliyatım, ve insan ister istemez korkuyor. Nasıl korkumu yenebilirim.?

Bu ara yaşım 15..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.