The_KsK: kardeş şu gizli yanıt kaldı ya bn sana doğruyu verdim sen de hadi be kardeşim lütfen The_KsK: ya kardeş nie böle yaptın şimdi gizli yanıtı lütfen ver kardeş bekliyorum müslümanız şurda The_KsK: alıcağın olsun şifreyi değiştirmişsin The_KsK: bizde insan sandık seni bn o verdiğim çara kadar param gitti o kadar onları alıyım die çalıştım gerektiğinde aç kaldım işte müslümanlığın en iyi orneğini sen bana yaptın The_KsK: müslüman müslümana yaparmı bunu be kardeşim The_KsK: kardeş eğer vermessen çarı siteye referans açıcağım bak nolur şeytana uyupta yapma böle bn sana allahtan korktuğum için verdim çarı sen nie bole yapıon The_KsK: KARDEŞ NOLUR ÇARI VER YA LÜTFEN NE YAPTIM BN SANA The_KsK: NE OLUR LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN ALLAHTANDAMI KORKMUONUZ BU ÖLÜMLÜ DÜNYADA KUL HAKKI YİYONUZ The_KsK: KARDEŞ LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN VER ÇARI LÜTFEN The_KsK: NE OLUR KARDEŞ BN YANLIŞ ANLAMIŞ OLUYİM NE OLUR KARDEŞ VER ÇARI ALLAH RIZASI İÇİN
ARKADAŞLAR BUNU NİE GÖSTERDİM DİE SORARSINIZ ARAMIZDA BİR ÇAR KONUSUNDA BİZİ DOLANDIRIYOR nicki mahmutxxxxx msn si mcangfb@hotmail.com dur bu arkadaş bana ÇAR DEĞİŞİCEM DİE GELDİ RESİMDEKİ ÇARI VERİCEĞİNİ SÖYLEDİ VE 53 LVL NUKER ÇARIMLA DEĞİŞMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ BNDE TABİ KARDEŞ OLUR DEDİM MSN DE KONUŞTUK BN ONA TÜM BİLGİLERİ VERDİM ONDAN SONRA 1 DK DEDİ BNİM ÇARIN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİP MSN DEN ÇIKTI ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN GÜVENMEYİN BUNA NEREDEYSE YENİ BAŞLAMIŞTIM SROYA VE 53 LVLI 2 SENEDE KASTIM AMA BİLMEDİĞİM İÇİN OYUNU FAZLA OKADAR PARAM GİTTİ OÇARA AVATAR ELBİSESİ M PRE BN MÜSLAMANIZ ŞURDA DİE GÜVENDİM UZUN LAFIN KISASI BN BU SİTEDE BÖLE ŞEREFSİZLERİN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM İÇİN DEĞİŞELİM DEDİM AMA HALİM ORTADA OYUNU BIRAKABİLİRİM ÇÜNKÜ BU OLAY BNİ GERÇEKTEN YABANCILARDAN ÇOK TÜRKLERDEN KENDİ KARDEŞLERİMDEN KAZIK YİYORUM İNSAN HİÇ BİRBİRİNE BU ŞEREFSİZLİĞİ YAPARMI BNDEN ALDIĞI ÇARIN NİCKİ badboy1s olmpusta çar şifresini değiştirdiğinden giremiyorum lütfen buna güvenip bnim düştüğüm duruma düşmeyin kardeşlerim hepiniz allaha emanet olun yukarda msn de konuştuğumuz bi bolümü kayıtta kalmış ama baştaki konuştuklarımız yok olsa daha nasıl şerefsizlik yaptıkları yazıyordu...[&o
babana bile güvenme
Vallaha Çoook Üzüldüm...
Allah Sabır Versin Kardeşim...
ARKADAŞLAR BOYLE ADAMLARA GÜVENMEYİN
şu anda msn deydi benimdE:) fakat bole bi ınsan oldugunu biliyordm.ilk önce 65 lw wizard alıcaktı. o adamdan alamayınca bana dondu 70 lw ini satar mısın diye?:D bende tmm dedım sora lafı geveledi gevledi verde bi çara girim bakim dedi. bende git işine dedim.:) öyle sürdü olay neden aracı yoluyla yapmıyorsunuz anlamıyorum!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme