Arkadaşlar tekrar silkroad a başlamak istiyorum fakat pc kaldırırmı bilmiyorum daha demin format attım bilgisayara şuan sıfırdan farksız.
256 mb ram p4 1.70 ghz 128 ati ekran kartı var eskiden yüklüyken biraz kasıyordu şimdi pc ye format attım acaba kasarmı?
Oynanmaz bile Ram ve işlemci çok düşük.Yani oynarsında oynadığından bişey anlamassın anca girmesi oyuna zaten 30 dk sürer.
Kendine yeni bir kasa toparla. Bununla silkroadı geç piyasadaki oyunların neredeyse tümünü yükleyemezsin bile.
yaw ne slladınız yahu fifa 08 oynuyorum sıfır lagda hemde ozaman bile silk road oynuyordum sadece bildiğimz lag oluyordu şimdi daha aza inermi diye sordum ne oynanmaması fıstık gibi oynuyorum çok az kasılmada hemde
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan BH
yaw ne slladınız yahu fifa 08 oynuyorum sıfır lagda hemde ozaman bile silk road oynuyordum sadece bildiğimz lag oluyordu şimdi daha aza inermi diye sordum ne oynanmaması fıstık gibi oynuyorum çok az kasılmada hemde
Kardeşim madem oynuyon sorma o zaman Allah Allah.Fifa 08 nası oynuyon o sistemde anlamadım gitti.256 mb ram.Zaten sronun kendisi o kadar ram yiyor.Neyse kendin bilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan BH
Legend 1 den sonra işler değişti. Eskiden kasmazdi ama legend atladıkça oyunun kaliteside yükseliyor bunu unutma. O sistemle oynaman işkence gibi olacaktir.
Minimum sistem gereksinimleri üst konuda bulunmakta. Araştırma yapmadan yeni konu açmayalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme