iLk önce Merhaba ArkadasLar .. Ben Server Kuracam da Saglam Bir FiLes Yok Acaba 1.02d Yada 1.02e fiLes'ı oLup PayLasan oLurSa Cok sevinirim.. Bugsuz Bir FiLes Varsa ArkadasLar PayLasırsanız Cok MakbuLe gecer ..
Simdiden TesekkurLer..
Sana Öneri git O Dediğin Versiyonda Bir Server Bul Clientini İndir Onun Üzerinde Çalışma Yap ( Mu'nun Reklamı Olmasın Diye Luncherini Test.bmd' sinde Bulunan Adları Filan Değiştir Kendi Serverine Göre Ayarla Et... Bu Kadar Zor Bir İş Değil
Arkadaş files istemiş, client değil...
Pm Atin Msn Leriniz teknik olarak size yardimci olalim Elde Olanlar 1.2d 1.2Q 1.2k 1.2N 1.2N+Season4 İtem +Novas İtem 1.2C
text Tr %100 Eng%100 Bulunmaktadir...
quote:
Orijinalden alıntı: HeRoTRR
Sana Öneri git O Dediğin Versiyonda Bir Server Bul Clientini İndir Onun Üzerinde Çalışma Yap ( Mu'nun Reklamı Olmasın Diye Luncherini Test.bmd' sinde Bulunan Adları Filan Değiştir Kendi Serverine Göre Ayarla Et... Bu Kadar Zor Bir İş Değil
CLient istemedim Abi :) Server FiLes Varsa 1.02d Yada 1.02e SagLam Birsey PayLasırsanız Memnun OLurum dedim :)
quote:
Orijinalden alıntı: karameL44
Pm Atin Msn Leriniz teknik olarak size yardimci olalim Elde Olanlar 1.2d 1.2Q 1.2k 1.2N 1.2N+Season4 İtem +Novas İtem 1.2C
text Tr %100 Eng%100 Bulunmaktadir...
Tamam Ben Size Pm Atarak Msn Adresimi vereyiM Yardımcı OLurSanız iyi OLur Abi Ya..