Şimdi Ara

ARKADASLAR LUTFEN BAKIN KAFAYI YEMEK UZEREYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KO NUN SITESINE SIFREMLE LOGIN OLABILIYORUM AMA OYUNA LOGIN OLAMIYORUM SIFREMI DEISTIREYIM DEDIM GIZLI SORUMUN CEVABINI FALAN BILIYORUM AMA MALESEF O DA OLMUYO NEDEN BILEN VARMI LUTFEN YARDIM EDIN 63 LVL MAGE VAR O ID VE PASSWORD DA

• bir arkadaşta daha böyle bir sorun vardı inşallah gelir ve sorunu hallettiyse sana da yardımcı olur.. istersen bir arama yap bulabilirsen pm at derim ben
  • ticket yollasam premium uyeligim olmadıı icin ilgilenmezler bile olan 1 yılıma oldu bu oyuna verdigim 1 yıl haram olsun k2 ye
  • bilen yokmu ya siteye login oluyorum oyuna olamıyorum nasıl sey bu
  • şifren kaç haneli?Oyuna login olurken ve siteye login olurken yazılabilen rakam yada harf sayısı farklı.Bunu bir dene...
  • 14 haneli yani kısaca char gittimi????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: _besasiri_

şifren kaç haneli?Oyuna login olurken ve siteye login olurken yazılabilen rakam yada harf sayısı farklı.Bunu bir dene...

olduuuuuu kardesim Allah senden razı olsun eger ares teysen dile benden ne dilersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: DontWorryYouWillDie

quote:

Orjinalden alıntı: _besasiri_

şifren kaç haneli?Oyuna login olurken ve siteye login olurken yazılabilen rakam yada harf sayısı farklı.Bunu bir dene...

olduuuuuu kardesim Allah senden razı olsun eger ares teysen dile benden ne dilersen

Aresteyim charım:
    Aragorn_74 bir ara pm at bana 66 lvl 5 gün sonra 67 oluyorum...Forumdan ban yedimde azıcık.Bu arkadaşın üyeliği ordan girdim...Bu arada item hayır duan yeter bana eyvallah...

• eger karussan ben sabahtan aksama kadar a2 ravendeyim gel beraber kasarız
  • forever human cz de karşıma çıkma sakın...

Forumdan adam demem çizerim..
  • allah yardımcın olsun kardeşş
  • dendene dene olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.