Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen belki buraya açılmaması gerekiyor ama çıldırdım sabahtan beri..Modem sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durup dururken bilgisayar bu dandik pikatel modemi tanımamaya başladı.Sabahtan beri çözemiyorum sorunu.Sınırlı bağlantı veya bağlantı yok yazıyor bağlantı görüntüsünün üstünde.Bu sorunu nasıl çözebilirim bir önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNY -- 6 Haziran 2006; 21:47:30 >

• Sürücülerini yeniden kurdun mu...
  • Kablolarını kontrol et.
    Durup dururken bu şekilde hata vermesi pek normal değil.
  • SÜRÜCÜLERİN GÜVENLİ KİPTEYKEN SİLİNMESİ GÜNCELLEŞTİRİLMESİ YADA YÜKLENMESİ SÜRÜCÜLER İÇİN DAHA VERİMLİ OLMAKTADIR
  • kuramıyorum çünkü ipsini bilmiyorum ve bilgisayar modemi tanımıyo.Zaten Pikateli niye aldım hiç araştırmadan sürekli sorun ya.Airties dan şaşmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNY -- 6 Haziran 2006; 23:58:19 >
  • sınırlı bağlantı modemi görmüyo anlamına gelmez.
    büyük ihtimalle kablo veya söketler sorunludur. varsa imkanın kabloyu başka bilgisayarda dene.
    kolay gelsin....
  • eger kopup giriyorsan modem patlamış demektir eger tanımıyorsa yine modem patlamış olabilir yada kabloları iyi tak.
  • Başka bilgisayarda denedim yine bağlantı olmadı.Neyse gidecem modemi satan bilgisayarcıya yap diyecem bugün ben yeteri kadar uğraştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.