mrb arkadaşlar ya abim note book gönderdi bana hediye oalrak ama yabancıydı bende burda tanıdıgım arkadasıma türkçeye cevirttirdim. Ama driverları yüklenmiyo bana geldiğinde windows vistaydı yine vista olarak kurduk belki vistaya uyarlanmıstır diye ama driverlar yine olmadı NOTE BOOK MODELİ BU VGN-TZ50B SONY VAİO sitelerde bulamadım sizin bildiğiniz bi site vardır belki yardımcı olursanız çok sevinirim. sony türkiyeye getiren firmaya telefon actım 50$ istedi alt tarafı driver yükleyecek yaa ne olur bana bi yol gössterirseniz çok sevinirim
ASLINDA ÇOK BASİT AMA NASIL ANLATACAM BURDAN VİSTA BAZEN BÖLE YAPIO SANA ÖNERİM VİSTANIN KENDİ GÜVENLİK DUVARI VAR ONU AÇ ONDAN KABUYL ETMİO BEN VİSTA OYARLI HALO 2 YÜKLŞEMEK İSTEM YÜKLEDİM AMA CRAK ATRAKEN KABUL ETMEDİ GÜVENLİK DUVARNNI AÇTIM OLDU VİSTA YAPIO BÖLE KENDİ GÜVENLİĞİNDEN
bu link den notebookun modelini ve arka tarafında ki seri numarasından driverını bulabilirsin umarım.
arkadaşım içinden cd çıkmamıştır büyük ihtimalle hard diskin bir bölümün kullanıyor pc açılırken f8 di sanırım ona bas çıkacak bölümden pc ni yeniden kur bu kadar basit uğraşma driver filan tabi format attırdığın arkadaşın laptopun bütün diskindeki bilgileri götürmediyse dediğim işlemi yaparsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme