lütfen arkadaşlar rica ediyorum,Panasonic PV-GS120 kameram var bununla çektiğim videoları nasıl silebilirim. yardım edin ana.3 gündür silemiyorum kafayı sıyırdım valla.
Bu model bende de var.Üzerine kasetin yeni kayıt yaptığın zaman eskisi de silinmiş olur.Yani kaseti ilk haline yani boş hale getirmek istiyorsan öyle birşey yok...Çok harika bir görüntü kalitesi var kıymetini bil...
yok edilmesi gereken bir kayıt varsa bantı koparıp çöpe atın gitsin. ne uğraşıyorsunuz silmekle.
Konuyla ne kadar ilgilidir bilemiyorum ama, üniversite yıllarımda, Ankara / Tunus caddesinde, okul servisi otobüslerinin kalktığı yerin hemen yakınında bir pasaj vardı. Bu pasajın en sonunda da bir plakçı. Boş audio kasetleri götürüyorsun, oradaki LP ler beğendiklerini seçiyorsun, adam da kasetlere kaydedip sana veriyordu. Eğer kasetler boşsa, sorun yok, ama eğer dolu ise şunu soruyordu "içindekiler lazım mı". Cevap: değil. Tezgahın üzerine minik bir cihaz. Şu anda hemen her binada bulunan, insanların geçtiği X-Ray ler gibi bişi ama çok daha küçük tabi. Bir kasetin geçebileceği kadar.
Onun içinden geçtiğinde, kasette ne varsa tamamen silinmiş olurdu!
Bu da aklıma başka bir soruyu getirdi. Gençliğimde alanlardaki bu x-ray lerin fotoğraf filimlerine zarar verdiği bilinen birşeydi. O nedenle filimlerimi ayrı bir torbaya koyar, x-ray lerden geçirtmezdim!(Biraz tartışma olurdu tabi bazen) Acaba diyorum bu x-ray ler Mini DV kasete kaydedilmiş olan görüntüleri de etkiliyor olabilir mi?