Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc ye windows 7yüklemeye çalistim fakat boot mgr eksik yazisi ile karşilastim
    Forum dan okudugum kadari ile hard diskimi baska bir pc ye taktim ve bicimlendirdim.
    Fakat simdi de format cd si baslamiyor şöyle bir yazi çikiyor karşima...
    An operating system wasn't fount.Try disconneting any drivers that don't contain an operating systm.

Ve boyle kaliyor ilerleme kaydedemiyorum konuya vakıf arkadaslar yardimci olurlar ise sevinirim
    Hayirli geceler diliyorum,simdiden tesekkur ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: umutışık34

Arkadaşlar ben pc ye windows 7yüklemeye çalistim fakat boot mgr eksik yazisi ile karşilastim
    Forum dan okudugum kadari ile hard diskimi baska bir pc ye taktim ve bicimlendirdim.
    Fakat simdi de format cd si baslamiyor şöyle bir yazi çikiyor karşima...
    An operating system wasn't fount.Try disconneting any drivers that don't contain an operating systm.

Ve boyle kaliyor ilerleme kaydedemiyorum konuya vakıf arkadaslar yardimci olurlar ise sevinirim
    Hayirli geceler diliyorum,simdiden tesekkur ediyorum...

başka bir pc de biçimlendirmişken windowsuda yükleseydin ya ...

şuan yapabileceklerin kabloların oturduğuna emin ol. başka cd ile veya usb ile formatı dene.
  • Suan öyle bir imkanim yok.Olsaydi formati baska pc de atardim birinden rica ettim ve bicomlendirdi.
    Sence yapabilecegim bir sey yok mu buna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutışık34

Suan öyle bir imkanim yok.Olsaydi formati baska pc de atardim birinden rica ettim ve bicomlendirdi.
    Sence yapabilecegim bir sey yok mu buna ?

farklı bir isoyla farklı bir usb ile denersin anca. birde bunu yapmadan önce biostan sata modunu ide yse ahci ye ahci yse ide ye alıp denersin
  • Biosun neresinden yapacagiz bunu yardimci olurmusun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.