Arkadaşlar benim ekran kartım atı 3600 pro ve battlefield 3 aldım indirdim originden fakat directx device eror aldım.Lütfen yardımcı olun
quote:Orijinalden alıntı: irfanidad26 ekrankartını güncelle sorun düzelicektir bendede aynısı oluştu senindemi ekran kartın benimkindendi ve bu sorun battlefield 3 temi oluştu
quote:Orijinalden alıntı: mertsky37 quote:Orijinalden alıntı: irfanidad26 ekrankartını güncelle sorun düzelicektir bendede aynısı oluştu senindemi ekran kartın benimkindendi ve bu sorun battlefield 3 temi oluştu battlefield 3 te olmuştu ama ekran kertı aynı değil bu bişeyi değiştirmez zaten sen güncellemeyi yap düzelmezse başka bi şey düşünürüz
quote:Orijinalden alıntı: irfanidad26 quote:Orijinalden alıntı: mertsky37 quote:Orijinalden alıntı: irfanidad26 ekrankartını güncelle sorun düzelicektir bendede aynısı oluştu senindemi ekran kartın benimkindendi ve bu sorun battlefield 3 temi oluştu battlefield 3 te olmuştu ama ekran kertı aynı değil bu bişeyi değiştirmez zaten sen güncellemeyi yap düzelmezse başka bi şey düşünürüz ne yazıkkı işe yaramadı sizinki muhtemeen nvidia dır