ama insanlarda shadow flare ya da solar flare gibi büyüler yok... ki bu büyüler sağlam vurur diye biliyorum... aynı şey insan assasinlerde de geçerli...blinding blow th lerde yok... elf buyucu derim :)
arkadaş konuyu nerden nereye bağladın?? ve ne demek istedin çözemedim bahsettiğin büyüler dark elf'lerdedir... Blinding Blow apayrı bi konu... o 2 cümleden sonra olayı elf büyücüye nası bağladın merak ettim doğrusu...
quote:
Orjinalden alıntı: Blindingblow
quote:
Orjinalden alıntı: stjarna
ama insanlarda shadow flare ya da solar flare gibi büyüler yok... ki bu büyüler sağlam vurur diye biliyorum... aynı şey insan assasinlerde de geçerli...blinding blow th lerde yok... elf buyucu derim :)
arkadaş konuyu nerden nereye bağladın?? ve ne demek istedin çözemedim bahsettiğin büyüler dark elf'lerdedir... Blinding Blow apayrı bi konu... o 2 cümleden sonra olayı elf büyücüye nası bağladın merak ettim doğrusu...
+1
Bu arada lvl 52ye kadar sps kastim pek sevmedim bu aralar sorc kasiom ve memnunum. Sps lerin Spark mi ne bi lighting buyusu varya ona cok feci gıcık oluyorum yaa sırf o skill var diye kasmam sps yi
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die +1
Bu arada lvl 52ye kadar sps kastim pek sevmedim bu aralar sorc kasiom ve memnunum. Sps lerin Spark mi ne bi lighting buyusu varya ona cok feci gıcık oluyorum yaa sırf o skill var diye kasmam sps yi
Surrender to Water'ı yedirdikten sonra Hydro Blast'ı kullanmanı tavsiye ederim eminim tatmin edecek seni bende sps kasmıştım ve 40tan sonra elektriği doğru düzgün kullanmadım bile
quote:
Orjinalden alıntı: Blindingblow
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die +1
Surrender to Water'ı yedirdikten sonra Hydro Blast'ı kullanmanı tavsiye ederim eminim tatmin edecek seni bende sps kasmıştım ve 40tan sonra elektriği doğru düzgün kullanmadım bile
dogrudur ama ne bilim sps ye karsi bi antipati olustu bende uyuz oluyom artik onlarasorc. imi simdilik cok seviom du bakalim zman ne gostercek. Sps dekinin tam tersi su blaze skilline asigim yaw
benim sub class var necro.Sizce necro iyi mi?
necro bana göre en iyi charmlardan biridir bir pvp serverinde necro tek biz 4 kişiyiz işte 2 th 2 sr var adam resmen bizle dalga geçiyo bi heal çekiyo bi saate benzer skilll var onu veriyo her bişiyi verdi batırdı buffler da iki sıraydı bufflar battı ve adam bllessed ile kaçtı bizde sap gibi dön şehre :D
Miharbi ellerine saglik guzel hazirlamissin senden bi ricam var yaparsan tam anlamiyla aydinlanmis olucam.Sen statlara gore bir kıyaslama yapmissin bide skillere gore yaparmisin ? defans mage degilde atak olanlar sadece.Ben biraz yapmaya calistim ama ingilizce iyi olmadigindan tam isin icinden cikamadim.Benim ilk dikkatimi ceken su oldu elf ırkı skil alırken az sp puaniyla aliyo mesela ama benim merak ettigim su skil ataklari.Mesela elf zayif ama seridir statlara gore ama belki skillerle bunu esitlemislerdir mesela ??? Yardımcı olursanız sevinirim...
ben cvp vereyim bildiğim kadarıyla elfin büyüleri o kadar güçlü değildir nedeni statlarının düşük olması mesela bakıyorum skill vuruş gücü olarak sh ile sps nin arasında çok fark yok ama sps 2 kere vururken sh bir kere vurur böylece eşitlenir ama sps kullanmak çok daha zordur :D
Oyunun en ezik.... race si de orclar.. ya... deli olucam başka char acmiyorum ama orcdanda fayda alamiyorkine.
Valla orclar pek te ezik değiller ... Serverına göre değişir. Overlord oynamanı tavsiye ederim çok zevkli kasması ve pvp si...
Üstelik eziq diye düşünme ol nin clan ve ally buffları wc nin ise party buffları pp nin buffları aratmayacak kadar iyi( bir kaç eksik buff dışında gayet iş görür) Üstelik mass pvpde(çoklu pvp alabildiğne her yer adam ) ölen birisini pp anında bufflayabilir ama ölen birileri olursa bazı anlar pvpde duraklamalar yaşanabiliyor.. Ancak bir wc yada ol nin olması işi kolaylaştırır.. Pp nin yapacağı tek iş bts btb gerekirse isteyene zerk atmak olur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme