Arkadaşlar vatan computerden iomega screenplay director 1tb hd media player ürünü aldım pcde çalısdıı bu ürün hmdı tv desteklı olduğu içinde tv denedım bütün gerekenleri yaptığımı düşünüorum ffakat hmdı kablosunu cihaza ve tv bağladım tv de siyah bi ekran çıkıoo bide yazılarr 10-15 sanıye sonra sinyal yokk dioo ve bu işlem hep devam edıoo bu cihazıı tv ye nasıl bağlabilirimm tv ye bağlama konusunda bilgisi olan arkadaşlar lutfen yardım etsinnn
Bilgisayara HDMI bağladıysan ve ondan o şekilde görüntü aldığın halde TV bağlayıp görüntü alamadıysan iki olasılık var arkadaşım.
1.TV de kaç adet Hdmı çıkışı var. Bir den fazla varsa belki de TV kumandasından yanlış HDMI bağlantı noktasını seçiyor olabilirsin arkadaşım. Çoğu LCD TV de yan da 1 ve arkada 3 adet olmak üzere 4 adet HDMI çıkışı olabiliyor. Şayet senin TV de yanda 1 adet ve arkada da bir kaç adet HDMI çıkışı varsa kablolu hangisine taktıysan TV ekranından bağlantıların seçildiği yerden o HDMI noktasını seçmelisin.
2.TV’nin HDMI Bağlantı noktasında bir arıza oluşmuş olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme