Şimdi Ara

arkadaşlar merhaba almanyadan araba ile ürün getirilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba tr de uzun zamandır sistem dizme fikri aklımda fakat ürünlerin el pahası olması ve amazon.de den gördüğüm kadarı ile de arada azımsanmayacak dereceede farklar mevcut almanyadan dayım kurban bayramı icin buraya gelecek kendi aracıyla ben burdan alışverişi yapıp amazon.de den dayımın almanyadaki adresine yönlendirsem burdanda dayım araaba ile gelirken bu ürünleri bana getirse bi sıkıntı cıkarmı bu konuda ?

almayı düşündüğüm ürünler :

i7 9700k
    rtx 2080 msi ventus
    msi z390 tomahawk anakart
    rmx850i corsair güç kaynağı
    h100x corsair işlemci soğutucu

amazon.de den dayımın almanyadaki adresine ürünleri satın alacağım site üzerinden kredi kartım ile bunlarıda dayım gelirken kendi arabası ile bana getirebilirmi ? gümrükten geçerken bir sıkıntı olurmu ?

• Benide bilgilendirir misiniz? Getirdi mi getirirken bir sıkıntı yaşadı mı?
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    kurban bayramında gelecekler ozamana kadar sürem var bendee acaba takılırmı diye bi araştırma yapıyorum mutlaka getirenler olmuştur burda
  • Hocam araba ile cok buyuk kontrol yasanmaz diye dusunuyorum. Ben yaklasik 1 ay once 2 adet ram aldim. Ucakta hic bir sorun olmadi. Turkiyeye giriste de. Araçla hiç sikinti çekmezsin diye dusunuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umutonal U kullanıcısına yanıt
    umut cok tesekkür kardesim
  • Rica ederim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler Alidark getirebildin mi
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    yok daha henüz gelmiyorlar temmuz 26 sında yola cıkacak 15 i gibide sipariş geçerim sanırım ama hala çok çelişkideyim 2 bin lira kar yapcam diye hepsi gider diyede korkuyom acıkcası :) yada bir zarar gelirde bozuk cıkar felan diye cok çelişkideyim
  • Kara sınırında gümrük muafiyeti ne kadar ve neleri kapsıyor onu da öğrenmek lazım. Onun dışında sorun çıkmaması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutularını atsın valize koysun, açsalar dahi sıkıntı olmaz kendi malım der geçer. Yalnız her halükarda vergisi var, Almanya'daki bir adresi verirseniz %19 vergi eklenecek amazon.de ödeme sayfasında görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 14 Haziran 2019; 9:59:16 >
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    açıp baktıgım ürünler kdv dahil değilmi zaten ? ödeme sayfasında ayrıyeten kdv mi ekleniyor ? birde amazon.de den satın aldıgım ürünler almanya yurt içi alışveriş olarak görünüyor demi ? yani bunlar amerikadadn felan almanyaya gelmiyor demi öyle olursa cünkü gümrükle felan ilgilenemez dayımda yani direk sanki hepsiburadanda almış gibi evemi gelecek ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.