Şimdi Ara

arkadaşlar merhabe htc desire golf hakkında görüşleriniz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba htc desire golf almayı düşünüyorum bütçem 500 600 arası olaçak muzik ve interneta ağırlıklı olaçak eksik ve artı yönleri nelerdir ve telefon sağlam ve dayanıklımıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu konuyla ilğili yardım edebileçek kimse yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbtiti

bu konuyla ilğili yardım edebileçek kimse yokmu

Htc desire c golf den bahsediyorsanız biraz eskidi o model ve gerek işlemcisi gerek donanımı ile bana göre oldukça ağır kalıyor.eşime almıştım hala kullanıyor.müzik işinde seni kesinlikle yolda bırakmaz beklentini karşılar,internet için aynı şeyi diyemem ama beklentin yüksek değilse eh işte..dayanıklılık konusunda bir kaç kez çocukların sağlam düşürmesi ve suyun içinde bir süre kalmaya maruz kalmasına rağmen taş gibi cihaz.yani yiğidi öldür hakkını ver.kamera olayı 5mp ama oldukça vasat bana göre .android 4.0 sanırım var ama cihazın işlemcisi ile gerek alakalı çok ağır kalıyor.eğer marka tutkusu ile hareket etmezseniz aynı bütçede general mobile discovery öneririm ki benim telefon hakkında birşey dememe gerek yok.forumda ana konusu mevcut gerekli tüm yorumları ve bilgileri ordan bulursun.tek diyeceğim iki telefonda elimde mevcut daha once galaxy s2 ve samsung wonder kullanan biri olarak ayrıca htc desire c yi de kıyaslarayaraktan her kulvarda üçünüde ezer geçer..saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bll1975 -- 1 Eylül 2013; 7:37:37 >

• güzel yazınız için teşekkür ederim htc almaya karar verdim ufak tefek oyunlar oynayan biriyi sağlamlık konusunda süpelerim vardı muzik ve internet yeter teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbtiti

güzel yazınız için teşekkür ederim htc almaya karar verdim ufak tefek oyunlar oynayan biriyi sağlamlık konusunda süpelerim vardı muzik ve internet yeter teşekkürler

Rica ederim..Sağlamlık konusunda dediğim gibi. Benim cihazın başına gelenlerden edindiğim tecrübeye dayanarak yazdım.teknosada yanılmıyorsam hafta sonları turuncu indirim adı altında 499 tl.

• Sıfırmı düsünüyorsun?

• al gitsin hocam
  • Değmez. Hic almayin daha iyi.

• siz bu telefonu kullandınızmı sizce neden deymez

• Kullanmadim ancak denedim. Test ettim denebilir yani. Gelecege yonelik olmaz. donanimi yetersiz.

• Ortalama telefonlar arasında en iyilerinden.3 aydır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı şu ana dek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.